3ο Λύκειο Κορίνθου ομιλία – παρουσίαση με θέμα “Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα -πρόληψη”

920
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Διευθυντής και οι καθηγητές του 3ου Λυκείου Κορίνθου με γνώμονα την εκπαιδευτική και κοινωνική αγωγή των μαθητών μας,
καλούμε
τους μαθητές της Γ’ Λυκείου την Τρίτη 22-2-2022 και ώρα 10.00 π.μ να παρακολουθήσουν στο εργαστήριο Φυσικής – 1 του σχολείου μας ομιλία – παρουσίαση με θέμα: Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα – πρόληψη.
Στόχος της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μαθητών μας σε θέματα υγείας και προσωπικής υγιεινής που αφορούν την εφηβική – και όχι μόνο – ηλικία καθώς και την πρόληψη νοσημάτων που σχετίζονται με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα.
Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Κορίνθου, ο Διευθυντής της Γυναικολογικής – Μαιευτικής κλινικής κ. Νικόλαος Καμπάς καθώς και οι ομιλητές γυναικολόγοι γιατροί κ. Νικόλαος Αλεξίου και Κωνσταντίνος Μαγκιώσης με προθυμία δέχτηκαν την πρόσκληση των καθηγητών του σχολείου προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και την πρόληψη τους.
Έχουμε την πεποίθηση ότι η ενημερωτική αυτή προσπάθεια θα προσφέρει τα μέγιστα στην πληροφόρηση των μαθητών μας για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην μετάβαση τους από την εφηβεία στην ωριμότητα και το πέρασμα από τη μη ευθύνη του ανήλικου στην ενηλικίωση και τις ευθύνες της .
Με χαρά περιμένουμε τους μαθητές μας ευελπιστώντας να διευρύνουμε τις γνώσεις τους σε αντικείμενα που αφορούν την υγεία και την προσωπική τους υγιεινή.
Οι συντονιστές της δράσης
1 . Αντώνιος Σταυροπουλος – Διευθυντής 3ου Λυκείου Κορίνθου
2. Σταυρούλα Μάνη – Θεολόγος
3. Ιουλία Χρυσομαλλίδου – Κοινωνιολόγος
3. Αντώνιος Αντωνίου – Μαθηματικός