Ο Δήμαρχος Κορινθίων βρέθηκε χθες στο Περιγιάλι – Ποιοι τον υποδέχτηκαν..

136

Ο Δήμαρχος Κορινθίων βρέθηκε χθες στην έδρα του πρώην Δήμου Άσσου-Λεχαίου Συνεπής στο πρώτο ραντεβού του…

  Χθες Τετάρτη 17 Γενάρη βρέθηκε στην έδρα του πρώην Δήμου Άσσου-Λεχαίου στο δημαρχείο Περιγιαλίου για να συζητήσουν ….

 

Ο νέος δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης συνεπής σε ότι είχε δεσμευτεί του σχετικά με την  αποκέντρωση στην περιφέρεια του Δήμου προεκλογικά το πράττει και μετεκλογικά ,  επισκεπτόμενος  τις δημοτικές ενότητες  Κορινθίων  απ’ άκρη σ’ άκρη .

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στους δημότες είναι εξαιρετικό και διάχυτη η ελπίδα των κατοίκων, μικρών και μεγάλων χωριών, ότι αλλάζουν όλα και ανατέλλει μια νέα μέρα ελπίδας και προοπτικής για όλους.

Η νέα δημοτική αρχή από ότι φαίνεται από τα πρώτα “βήματα” της  ήρθε για  να αποτινάξει το πέπλο της μιζέριας που κάλυπτε το Δήμο μας, ήρθε να αλλάξει  νοοτροπία, να τον πάει μπροστά. Να προχωρήσει και να ολοκληρώσει  βασικά έργα υποδομής που δεν έγιναν  τα προηγούμενα χρόνια σε όλο τον δήμο .

Χθες λοιπόν στο πλαίσιο των δεσμεύσεών του  βρέθηκε στο δημαρχείο του πρώην Δήμου  στο Περιγιάλι όπου τον υποδέχθηκαν  με θέρμη ,ο πρώην Δήμαρχος  Άσσου-Λεχαίου  Γιώργος  Πίσκοπος και Χαράλαμπος Καμπούρης
Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Άσσου – Λεχαίου, με εκπροσώπους συλλόγων, αγροτικών συνεταιρισμών και με κατοίκους..
Σας παραθέτουμε το σχολιασμό του Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη στο προσωπικό του Προφίλ στο facebook

 

“Όπως έχω δεσμευτεί για αποκέντρωση στην περιφέρεια του Δήμου σήμερα Τετάρτη βρέθηκα στην έδρα του πρώην Δήμου Ασσου-ΛΕΧΑΙΟΥ στο δημαρχείο Περιγιαλίου συζητώντας με τους δημότες της περιοχής τα προβλήματά τους ώστε να δώσω  άμεσες λύσεις.”