Εντυπωσιακές εικόνες & ειδήσεις απο την όμορφη περιοχή του Σχοίνου. Αφενός γιατί ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των επικίνδυνων σημείων και αφετέρου ο τρόπος με τον οποίο μεταφέρθηκαν τα απαραίτητα υλικά … Με τη χρήση Ελικοπτέρου !!!
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κύριος Δημήτρης Λάμπρου ήταν εκεί & για άλλη μια φορά μας έδωσε την πλήρη εικόνα των εργασιών.
“Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση της επικινδυνότητας σε σημείο του δρόμου Σχοίνος – Αλεποχώρι .
Στην περιοχή έφτασαν τα υλικά την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 03-12-2020 και την Παρασκευή 04-12-2020 ανέβηκαν με την βοήθεια ελικοπτέρου στα σημεία που οι υπεύθυνοι του έργου αποφάσισαν. Μετά από αρκετό διάστημα στασιμότητας λόγω γραφειοκρατίας ξεκίνησαν οι εργασίες.
Η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας και συγκεκριμένα ο Διευθυντής κ. Μουταφιδης με τους συνεργάτες του, κα. Σιδερη και Ζαβαλκου βοήθησαν στο να προχωρήσει το γρηγορότερο τους οποίους ευχαριστούμε. Επίσης οι μελετητές για το τελειωτικό μέρος του έργου προχωρούν στην προμελέτη και σύντομα θα γίνουν γεωτρήσεις. “





















