Νύχια Σεπτεμβρίου 2024: 15 ιδέες για trendy μανικιούρ για καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις

74

 

Νύχια Σεπτεμβρίου 2024: 15 ιδέες για trendy μανικιούρ για καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024: Γεωμετρικά σχήματα στα νύχια

δέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024 για μακριά  και κοντά νύχια με στρας, γκλίτερ, μεταλλικά και φθινοπωρινά χρώματα και νέες τάσεις στα σχέδια.

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Καλοκαιριού. Ένα Καλοκαίρι που ελπίζουμε να περάσατε όμορφα, να ξεκουραστήκατε και να είστε έτοιμοι και έτοιμες να αντιμετωπίσετε τη σεζόν που ξεκινά. Ο Σεπτέμβριος λοιπόν είναι ένας μήνας που παραδοσιακά ξεκινάμε ή…λέμε πως θα ξεκινήσουμε καινούριες αρχές και νέα πλάνα.

Κι αν θέλετε αυτήν την ανάγκη σας για ανανέωση να την δείτε να αντικατοπτρίζεται και στα νύχια σας τότε σίγουρα βρίσκεται στο σωστό άρθρο. Θα δούμε παρέα 15 ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024 με γκλίτερ, στρας, σε φθινοπωρινά χρώματα και νέες τάσεις στα σχέδια. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024: Παίξε με τα έντονα χρώματα

Ακόμη και τον  Σεπτέμβριο μπορείς να διαλέξεις τις έντονες αποχρώσεις για το μανικιούρ σου. Μόνο που αυτή τη φορά, θα είναι πιο σκουρόχρωμες για να ταιριάξει με το κλίμα της εποχής. Το μουσταρδί και το μοβ, είναι δύο χρώματα που συμπληρώνει το ένα το άλλο και από εμάς σίγουρα θα πάρει μία ευκαιρία, αυτός ο ο συνδυασμός.

Νύχια Σεπτεμβρίου 2024: 15 ιδέες για trendy μανικιούρ για καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις

Ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024: Μεταλλικά νύχια σε φθινοπωρινές αποχρώσεις

 

Η αλήθεια είναι ότι τα μεταλλικά χρώματα έγιναν τάση από τον Χειμώνα 2023-2024 και αυτή η τάση συνεχίζει να είναι στη κορυφή των επιλογών μας. Γι’ αυτό και πλέον δεν χρειάζεται να επιλέξεις μόνο το χρυσό και το ασημί για τα μεταλλικά σου νύχια. Μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το μανικιούρ σε όλες τις αποχρώσεις.

κίτρινα-μεταλλικά-νύχια-τον-Σεπτέμβριο-ιδέες-

Ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024: Μην ξεχνάς το πράσινο

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που δεν έχει εποχή, αφού έχει πολλές αποχρώσεις. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις για τον Σεπτέμβριο 2024 ένα σκούρο πράσινο σε ματ αποχρώσεις και να φτιάξεις μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε ματ και κλασικές αποχρώσεις του κυπαρισσί.

γαλλικό-μανικιούρ-σε-κυπαρισσί-ματ-ιδέες-

Ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024: Όμπρε νύχια σε μαύρο και καφέ

Μην πεις όχι στο μοντέρνο και πάντα εντυπωσιακό όμπρε. Διάλεξε λοιπόν ένα όμπρε μανικιούρ σε φθινοπωρινές αποχρώσεις του καφέ και ανέδειξέ το με μαύρες λεπτομέρειες όπως βλέπουμε και στην ιδέα της παρακάτω φωτογραφίας.

όμπρε-νύχια-με-καφέ-και-μαύρο-ιδέες-

Ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024: Μαύρα και nude νύχια

Το μαύρο και το nude είναι χρώματα που και πάλι δεν έχουν εποχή. Αν έχεις βαρεθεί όμως τα έντονα και φωτεινά χρώματα του Καλοκαιριού για το μανικιούρ σου, τότε δεν έχεις παρά να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα που παίζει με το μαύρο, το nude και τα γραμμικά σχέδια.

nude νύχια-με-μαύρα σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024: Σχέδια ταρταρούγα στα νύχια

Η ταρταρούγα επιστρέφει δυναμικά στα νύχια του Σεπτεμβρίου. Μπορείς να φτιάξεις ένα φθινοπωρινό μανικιούρ με φυσική βάση, ταρταρούγα και ένα απαλό ροδακινί, αφού ο Σεπτέμβριος το επιτρέπει. Ο καιρός ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να είναι…Καλοκαίρι ή Φθινόπωρο…

ταρταρούγα-στα-νύχια-ιδέες-

 

Η Ειρήνη από την Γη της Ελιάς κάνει διακοπές στην Ικαρία και μας δείχνει το καλύτερο μανικιούρ για διακοπές

 

ιδέες-για-νύχια-Σεπτέμβριος 2024-

ιδέες-για-νύχια-Σεπτέμβριος 2024-

ιδέες-για-νύχια-Σεπτέμβριος 2024-

Ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024: Χρυσά μεταλλικά νύχια με γκλίτερ

Το χρυσό είναι από το αγαπημένο μας χρώμα για τα μεταλλικά μας νύχια. Είναι γκλαμ και σύγχρονο και μπορείς να το υιοθετήσεις αντιγράφοντας την παρακάτω ιδέα. Μπορείς μάλιστα να κάνεις την εικόνα του μανικιούρ σου ακόμη πιο εντυπωσιακή με λίγα γκλίτερ.

χρυσά-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024: Σε γήινες αποχρώσεις

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή των γήινων χρωμάτων, του πορτοκαλί και του σκούρου κίτρινου. Φτιάξε λοιπόν ένα μοντέρνο και σύγχρονο μανικιούρ για τον Σεπτέμβριο 2024 με φυσική βάση, μπεζ, καφέ και λευκές γραμμές και κλέψε τις εντυπώσεις.

νύχια-με-καφέ-και-μπεζ-γραμμές-ιδέες-

ιδέες-για-νύχια-Σεπτέμβριος 2024-

 

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2024 – 2025: Οι κορυφαίες τάσεις της φετινής σεζόν

 

ιδέες-για-νύχια-Σεπτέμβριος 2024-

Ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024: Το μπορντό είναι το must της εποχής

Για ακόμη ένα Φθινόπωρο το μπορντό είναι η απόλυτη τάση και από εμάς είναι σίγουρα ένα μεγάλο ναι. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις, ενώ μπορεί να είναι ένα έντονο χρώμα, αλλά είναι σικ και ουδέτερο, με έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο.

μπορντό-νύχια-στιλέτο-ιδέες-

Ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ τον Σεπτέμβριο 2024: Γεωμετρικά σχήματα στα νύχια

Μία καινούρια τάση στα νύχια είναι γεωμετρικά σχέδια. Τρίγωνα, τετράγωνα και γενικά όποιο σχήμα στα νύχια που θα αναδείξουν το μανικιούρ σου. Παίξε με τα χρώματα και τα σχέδια και κλέψε τις εντυπώσεις με τον πιο απλό τρόπο.

μαύρα-νύχια-με-τετράγωνα-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Πηγή