Γ. Στριμενοπούλου- Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το δήμο, στόχο έχουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας

11
Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ευθύνη της διοίκησης του δήμου είχαμε έναν και μοναδικό στόχο: να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Και αυτό γίνεται με έργα και δράσεις ουσίας.
Τρία τέτοια έργα «πήραν μπροστά» με αποφάσεις που έλαβε χτες η δημοτική επιτροπή.
Στην Καλλιθέα δημιουργούμε ένα μεγάλο Βιοκλιματικό Πάρκο με πολύ πράσινο, που θα φιλοξενήσει γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδα τένις, παιδική χαρά, αναψυκτήριο -ακόμα και ποδηλατικές και περιπατητικές διαδρομές. Ακόμα και υπαίθριο χώρο επιτραπέζιων παιχνιδιών! Εκεί θα γίνει το νέο, αθλητικό κέντρο του δήμου μας, μια μεγάλη προσφορά στους νέους που θέλουν να αθληθούν, αλλά και σε όσους απλώς θέλουν να «γεμίσουν τις μπαταρίες τους».
Στα Καλάμια κάνουμε πράξη την προεκλογική εξαγγελία μας για 20 αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και ξεκινάμε με τον πρώτο που αλλάζει το παραλιακό μέτωπο. Μια αλλαγή που έχει καθυστερήσει σχεδόν 30 χρόνια και περιλαμβάνει ακόμα και «απάτητες» μέχρι σήμερα περιοχές, που δεν έχουν αναπλαστεί ποτέ. Μέσα στο 2025 θα δημοπρατηθεί το πρώτο τμήμα, με προϋπολογισμό τρία εκατομμύρια.
Στην Μπαθαρίστρα δίνουμε τέλος στο πρόβλημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, με την δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κέντρα φιλοξενίας στην Ελλάδα, σε διαδημοτική συνεργασία με τον δήμο Βέλου Βόχας. Οι εγκαταστάσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι σύγχρονες, θα σέβονται τους τετράποδους φίλους μας και θα αναδεικνύουν τον πολιτισμό μας.
Έτσι αντιλαμβάνεται η δημοτική αρχή του Νίκου Σταυρέλη την προσφορά προς την τοπική κοινωνία!