Υγεία_εν_τη_ενώσει: Αδελφοποίηση Ιατρικού συλλόγου Κορινθίας με …

15
Σε μια συγκινητική τελετή παρευρεθήκαμε ως Ιατρικός Σύλλογος Κω για την αδελφοποίηση των Ιατρικών μας Συλλόγων οι Πρόεδροι των Ιατρικών συλλόγων Κω, Πάφου (κος Γεωργιάδης Χρήστος) – Αργολίδας (κος Κατσαρός Κωνσταντίνος) & Αρκαδίας (κος Ψυχογυιός Βασίλειος) καθώς για την συνυπογραφή Πρωτόκολλου Συνεργασίας των Ιατρικών Συλλόγων Κω (κα Γαβαλά Κατερίνα) – Κυκλάδων (κα Βούλγαρη Παναγιώτα) & Ρόδου (κος Τσέρκης Ηλίας) με την ΑΜΚΕ Ιατρικών Συλλόγων της Πελοποννήσου (κος Μέλλος Χρυσοβαλάντης – Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου).
Το όραμα μας είναι η προώθηση της Ιπποκρατικής ιδέας.
Παράλληλα επιθυμούμε να γίνουμε καταλύτες στην έναρξη του διάλογου και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, μέσα μια ολιστική προσέγγιση και την αξιολόγηση παλαιών και νεότερων ιατρικών εξελίξεων. Να οδηγήσουμε την ιατρική κοινότητα αλλά και τις υπηρεσίας υγείας προς τον πολίτη στην νέα εποχή, χτίζοντας συμμαχίες που μόνο όφελος στην κοινωνία μπορούν να φέρουν.
Η παρουσία του Πρέσβη της Κύπρου (κ. Σταύρου Αυγουστίδη), του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (κ.Γιώργου Πατούλη) στον χώρο του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος παρουσία του νυν ( καθ. Νίκου Παπαντωνίου) αλλά και τέως προέδρου του ( καθ. Στεφάνου Γερουλάνου) οπως και πολλών εκλεκτών προσκεκλημένων, μας τίμησε ιδιαίτερα.