Β.Παπαιωάννου-θα συνεχίσουμε με πολλή δουλειά και λίγα λόγια, να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις από κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα

6
Νέα έγκριση με τίτλο πράξης Έγκριση Υπαγωγής Ωφελούμενων Φορέων στο Έργο «Δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας» (κωδ. ΟΠΣ ΤΑ 5190260), της Δράσης 16851 – «Η προστασία της βιοποικιλότητας ως κινητήριος μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης» που είναι ενταγμένο στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας , προϋπολογισμού 601.648,00 € και δικαιούχο τον Δήμο.
Σε συνέχεια της επικαιροποίησης της σχετικής μελέτης και ακολουθώντας μεθοδικά τη διαδικασία , αφού εξασφαλίστηκε και η σύμφωνη γνώμη του Δασαρχείου Κορίνθου 09.08.2024(Α.Π 373861), υποβλήθηκε η σχετικη ενσταση επί των πρακτικών της Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με τη μη ένταξη του Δήμου Κορινθίων στον κατάλογο δικαιούχων της πρόσκληση του Ο.ΦΥ.ΠΕ.ΚΑ και 24.10.2024 εγκρίθηκε με τη σχετική απόφασης ένταξης( Α. Π.: ΥΠΕΝ/Γ∆ΠΠ/116238/1985 ).
Η δημοτική αρχή του Νίκου Σταυρελη από την αρχή της θητείας της οικοδομεί σχέσεις συνεργασίας και εξωστρέφειας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους.
Ως Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων θα συνεχίσουμε με πολλή δουλειά και λίγα λόγια, να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις από κάθε ενεργό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νικο Ταγαρα για την καθοριστική συμβολή στη έγκριση όπως επίσης και την συνεργάτιδα μου στο Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού κα Αλεξάνδρα Αρτοποιάδου καθώς επίσης και τον κο Μανωλάκη Δημήτρη, Αντιδήμαρχο Έργων καθώς και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας για την πολύτιμη βοήθεια στη σύνταξη και διόρθωση του φακέλου για την άψογη συνεργασία τους σε όλα τα στάδια της εξαιρετικά ταχείας προσπάθειας, από την ωρίμανση, τη συγκέντρωση και επεξεργασία των στοιχείων, την υποβολή, την υποστήριξη στη διαδικασία αξιολόγησης του χρηματοδοτικού αιτήματος και εν τέλει την επιτυχή ένταξη και χρηματοδότηση».