Χωρίς προειδοποίηση και εν μέσω “εκεχειρίας” το κατοχικό κράτος – τρομοκράτης του Ισραήλ σφυροκοπά την Γάζα, βομβαρδίζοντας πολυκατοικίες, εξολοθρεύοντας οικογένειες, αμάχους και παιδιά. Οι εικόνες με τα δολοφονημένα από τις βόμβες παιδιά, ακόμα και μωρά, είναι γροθιά στο στομάχι και θρυμματίζουν τα ψέματα των Ισραηλινών εγκληματιών και των συμμάχων τους, ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ. Αποδεικνύεται ότι ο πραγματικός τους στόχος είναι ο αφανισμός του παλαιστινιακού λαού από την περιοχή, η επέκταση της ισραηλινής κατοχής και ο ενταφιασμός της προοπτικής δημιουργίας ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους. Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ στηρίζουν κυνικά τις νέες ισραηλινές σφαγές, βομβαρδίζουν την Υεμένη, απειλούν ευθέως το Ιράν και ρίχνουν λάδι στη φωτιά του πολέμου στη Μέση Ανατολή.
Καμία συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο! Το δίκιο θα κριθεί με το λαό στο δρόμο!
“Η φρίκη συνεχίζεται μπροστά στα μάτια μας. Η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα ΝΑΤΟϊκά κόμματα της «αντιπολίτευσης» οφείλουν να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού, διαφορετικά θα είναι συνένοχοι στο έγκλημα, στηρίζοντας την πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας και τη συνεργασία με το κράτος-τρομοκράτη. Η στήριξη στην εγκληματική πολιτική του ΝΑΤΟ και της ΕΕ δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή. Την ίδια στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση εκτίθεται όταν ενισχύει τις σχέσεις και τις επιχειρηματικές συμφωνίες με το αιματοβαμμένο κράτος του Ισραήλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη τριμερής συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, όπου συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση, αγνοώντας προκλητικά τις φρικαλεότητες στη Γάζα.”
Για κέρδη και συμφέροντα των καπιταλιστών βάφουμε τα χέρια μας με αίμα άλλων λαών!
Οι ελληνικές πολιτικές νειλαίες στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού

Ο λαός της Παλαιστίνης δεν ήταν και δεν είναι μόνος του!

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει η αλληλεγγύη από τον ελληνικό λαό και τη νεολαία!Πολιτικές νεολαίες Απαιτούν να πάψει κάθε συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ, να αναγνωρίσει η Ελλάδα το ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, με βάση την ομόφωνη απόφαση της Βουλής που όλες οι κυβερνήσεις κρατούν κλεισμένη στα συρτάρια από το 2015.

Να μπει ένα τέρμα στην ισραηλινή κατοχή και να υπερασπιστούμε το δίκιο του λαού της Παλαιστίνης να έχει τη δική του πατρίδα.
Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη ως την λευτεριά!

Πολιτκές νεολαίες συμπαραστέκονται στον αγώνα για την λευτερια στην Παλαιστίνη
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τα εγκλήματα του Ισραήλ

Οι τελευταίες στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας έχουν προκαλέσει διεθνή κατακραυγή. Η Διεθνής Αμνηστία και το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατηγορούν το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου, καθώς συνεχίζει τις επιθέσεις χωρίς προειδοποίηση, σκοτώνοντας αμάχους, γυναίκες και παιδιά. Σύμφωνα με στοιχεία, δεκάδες πολυκατοικίες καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ οι εκτοπισμένοι ξεπερνούν τις 500.000.

Η κυβέρνηση Νετανιάχου, παρά τις διεθνείς καταγγελίες, συνεχίζει την πολιτική των εθνοκαθάρσεων, ενώ οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ σιωπούν ή και στηρίζουν ενεργά τις επιχειρήσεις. Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί χτυπούν ακόμη και ανθρωπιστικές αποστολές, με πρόσφατο περιστατικό τον βομβαρδισμό κτιρίου του ΟΗΕ, που προκάλεσε τον θάνατο και τον τραυματισμό μελών του προσωπικού του.
Η διεθνής κοινότητα καλείται να αναλάβει άμεση δράση, να επιβάλει κυρώσεις στο Ισραήλ και να στηρίξει τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ελευθερία και ανεξαρτησία. Ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιταχθεί σε κάθε συνεργασία με το Ισραήλ και να απαιτήσει τη διακοπή όλων των στρατιωτικών και οικονομικών συμφωνιών με το κράτος-εγκληματία.

Η Παλαιστίνη δεν είναι μόνη της!
Από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ευρώπη και την Αμερική, λαοί και κοινωνικά κινήματα υψώνουν τη φωνή τους για να καταγγείλουν την ισραηλινή βαρβαρότητα και να στηρίξουν τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού. Διαδηλώσεις, μποϊκοτάζ και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στέλνουν το μήνυμα πως η Παλαιστίνη δεν είναι μόνη, πως η αντίσταση δεν θα καμφθεί, πως το δίκιο θα νικήσει. Ο αγώνας για ελευθερία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια συνεχίζεται!
Μ.Π.Ν.
Τίτλος: Νέες Αποκαλύψεις για τις Τελευταίες Στιγμές του Ντιέγκο Μαραντόνα





















