Σημαντική συνάντηση στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Βέλου–Βόχας με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Ένα ακόμη σπουδαίο νέο για τον Δήμο Βέλου -Βόχας.

Μια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, στο γραφείο του Υπουργού Υγείας.
Ο Δήμαρχος Βέλου–Βόχας, Αθανάσιος Μανάβης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Δήμαρχος μετέφερε το κρίσιμο αίτημα του Δήμου μας για τη δημιουργία Πολυδύναμου Δημοτικού Ιατρείου στο Ζευγολατιό — μια δομή που θα ενισχύσει σημαντικά την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην περιοχή μας.
Ο κ. Γεωργιάδης είδε πολύ θετικά το ζήτημα και προέτρεψε τον Δήμαρχο να ξεκινήσει επίσημα τις διαδικασίες για την υλοποίηση του αιτήματος.

Τι είναι τα Πολυδύναμα Δημοτικά Ιατρεία;
Πρόκειται για ενισχυμένες δημοτικές δομές υγείας που παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ιατρικής και κοινωνικής υποστήριξης, συνήθως δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος.

Η δημιουργία μιας τέτοιας δομής στο Ζευγολατιό θα αποτελέσει μεγάλο βήμα για την υγεία και την πρόνοια όλων των δημοτών.