“Έκτακτο” : Ενισχύεται το Μπλόκο του Κιάτου – Τρακτέρ από την Ορεινή Κορινθία καταφθάνουν αυτή την ώρα

Πρώτη news Κορινθίας

Το αγροτικό μέτωπο της Κορινθίας δυναμώνει ώρα με την ώρα. Στο Μπλόκο του Κιάτου επικρατεί έντονη κινητοποίηση, καθώς τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα από χωριά της Ορεινής Κορινθίας καταφθάνουν διαδοχικά, ενισχύοντας την παρουσία και το διεκδικητικό παλμό των αγροτών.

Στη λεωφόρο που οδηγεί προς το σημείο συγκέντρωσης επικρατεί συνεχής ροή οχημάτων, με τους αγρότες να δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα για δίκαιες τιμές, βιώσιμες καλλιέργειες και πραγματική στήριξη από την πολιτεία. Το κλίμα είναι μαχητικό, αλλά συγχρόνως οργανωμένο και συντονισμένο, με τα αγροτικά σωματεία της περιοχής να κρατούν ψηλά τον βαθμό ετοιμότητας.

Η άφιξη των νέων δυνάμεων από την ορεινή ζώνη αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη δυναμική του μπλόκου, που ήδη αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά σημεία αγροτικής πίεσης στην Πελοπόννησο.

Δείτε στο βίντεο τα τρακτέρ που φτάνουν στο Μπλόκο του Κιάτου

 

Οι αγρότες της Κορινθίας στέλνουν μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας: ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να δοθούν ουσιαστικές λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.
πηγή βιντεο

Δείτε επίσης

Αποκάλυψη Πρώτη News -ΟΠΕΚΕΠΕ αφήνει εκτός χιλιάδες αγρότες – Πολιτικό ρήγμα στη ΝΔ