ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-1 “ΧΑΡΙΣΕ” ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 87΄…! ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ… ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Η Κόρινθος σήμερα χάρισε έναν βαθμό στο Άργος και πέταξε δύο δικούς της. Ένα παιχνίδι που μπορούσε και έπρεπε να κερδίσει, έμεινε στο 1-1.
Η ομάδα δεν μπήκε δυνατά, όπως όφειλε. Μετά το 15’, όμως, πήρε τα ηνία, πίεσε τον αντίπαλο σε όλο το γήπεδο και δημιούργησε ευκαιρίες. Στο 24’, ο τερματοφύλακας του Παναργειακού απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πόντη, κρατώντας το μηδέν.
Η υπεροχή μας έγινε γκολ στο 61’: σέντρα του Κεϊτά και καρφωτή κεφαλιά του Πόντη για το 1-0!
Από το 70’ και μετά, όμως, η Κόρινθος υποχώρησε αδικαιολόγητα, παραχωρώντας χώρο και πρωτοβουλία στον αντίπαλο. Υπήρξαν αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών, που επηρέασαν την ομάδα, αλλά ακόμη κι έτσι δεν δεχτήκαμε μεγάλες απειλές.
Κι όμως, στο 87’ ήρθε η ισοφάριση, από θέση που στα δικά μας μάτια ήταν καθαρό οφσάιντ.
Άλλη μία φορά στο τέλος. Άλλη μία φορά φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό.
Όσο για τη διαιτησία, η σημερινή τριάδα ήταν απογοητευτική. Η εικόνα που μας άφησε ήταν πως οι αμφισβητούμενες αποφάσεις πήγαιναν διαρκώς προς την πλευρά του Άργους. Με αποκορύφωμα τη φάση της ισοφάρισης.
Και βλέποντας τον Βαζάκα να διαμαρτύρεται και να ασκεί πίεση, απορούμε: γιατί αυτή η πίεση να βρίσκει τόσο εύκολα ανταπόκριση στα σφυρίγματα; Η Κόρινθος απαιτεί ίση αντιμετώπιση και σεβασμό μέσα στο γήπεδο.
Αυτό, βέβαια, δεν σβήνει τη δική μας ευθύνη. Όταν έχεις το προβάδισμα και τον έλεγχο, πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι. Δεν γίνεται να αφήνουμε ξανά βαθμούς στα τελευταία λεπτά.
Κρίμα για την προσπάθεια. Κρίμα για τις ευκαιρίες. Κρίμα για μια νίκη που κρατούσαμε στα χέρια μας.
ΣΦΟΚ old school