Οι δυο Κορίνθιοι υποψήφιοι που περιφέρονται από εκκλησία σε εκκλησία για να μαζέψουν ψηφαλάκια

73

Καταγγελία αναγνώστριας για ένα δυσάρεστο γεγονός που θίγει τα χριστιανικά πιστεύω των πολιτών της Κορίνθου.

Σας παραθέτουμε την επιστολή που λάβαμε :

Κάθε χρόνο προσπαθώ να βρίσκομαι σε όσους περισσότερους “Χαιρετισμούς” δύναμαι να παρακολουθήσω , συνήθεια από τα παιδικά μου χρόνια που ακολουθώ πιστά πολλές δεκαετίες τώρα.

Σε κάποια στιγμή στην εκκλησία  και ενώ βρισκόμουν σε στιγμές κατάνυξις ,βλέπω ένα δίδυμο αυτοδιοικητικό δίπλα μου .

Απόρρητα γιατί και οι δυο είναι “γνωστοί ” αλλά όχι για τα χριστιανικά τους ιδεώδη ,το αντίθετο θα έλεγα , οπότε θεώρησα απολύτως φυσιολογικό το γεγονός ότι σε δυο τρία λεπτά αποχώρησαν .
Εκείνη την στιγμή ομολογώ πως κολάστηκα και σκέφτηκα πως αυτοί οι δυο προεκλογικά για να βρίσκονται αλά μπρατσέτο στην εκκλησία , ψήφους γυρεύουν και λαμβάνοντας υπόψη το πόσο λίγο έμειναν ,σκέφτηκα να τους ακολουθήσω για να δω αν πράγματι έχω πέσει μέσα .
Τους ακολούθησα σε δύο εκκλησίες , βλέποντας τους να μπαίνουν , να τους βλέπει ο κόσμος ως πιστούς χριστιανούς και να αποχωρούν .
Η αλήθεια είναι πως η οργή μου ξεχείλισε και αμέσως σκέφτηκα να καταγγείλω το γεγονός , αλλά μετά από πιο ώριμη σκέψη αποφάσισα να τους δώσω λίγο χρόνο μέχρι και τους επόμενους “Χαιρετισμούς” και αν το επαναλάβουν τότε να προχωρήσω σε καταγγελία του γεγονότος. Σήμερα οι δυο κύριοι εθεάθησαν πάλι μαζί , επί του έργου , προβολή και ψηφαλάκια δια μέσου της θρησκείας από τους αγνούς πιστούς που παραβρίσκονται τέτοιες ημέρες στους κόλπους της εκκλησίας.

Ένα έχω να πω κλείνοντας και προειδοποιώντας τους , αν τους ξαναδώ να περιφέρονται σαν τους γύπες από εκκλησία σε εκκλησία προσπαθώντας να εντοπίσουν τη λεία τους και την επόμενη Παρασκευή τότε θα τους δώσω κανονικά με τα ονόματά τους .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ