Απόστολος Παπαφωτίου”Αυτό το βραβείο το αφιερώνουμε σε όλους τους Πελοποννήσιους όλοι εργαζόμαστε για την πρόοδο της” φωτό

128

Το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας πήρε σήμερα, 9 Απριλίου 2019, το πρώτο και μοναδικό βραβείο στην κατηγορία του – κάτω από 4 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο – σε μια υψηλού επιπέδου τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου “Routes Europe 2019” στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Είναι μια απόδειξη του τεράστιου έργου που επιτελείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας με τον Αερολιμενάρχη κ. Μανδηλάρη και την εταιρία TEMES.

Παρευρέθηκαν στην τελετή, ενώπιον περίπου 2.000 συνέδρων, η κα. Παναγιωτοπούλου, Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η κα. Παπατσώνη, Υπεύθυνη Ανάπτυξης και Προβολής της εταιρίας TEMES.

Αυτό το βραβείο το αφιερώνουμε σε όλους του πολίτες της Πελοποννήσου, γιατί όλοι μαζί εργαζόμαστε για την πρόοδο της Πελοποννήσου.

Είμαστε σίγουροι ότι οι 19 αεροπορικές εταιρίες, οι οποίες ταξιδεύουν από και προς την Καλαμάτα, θα γίνουν περισσότερες το 2020. Αυτό ήταν το μήνυμα της παρέμβασης του κ. Αποστόλου Παπαφωτίου για την πρόσκληση περισσοτέρων εταιριών και επισκεπτών στη Μυθική Πελοπόννησο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ