Με αποστολή ανάγκης η “Κόρινθος 06” για το καλύτερο δυνατό στη Ρόδο!

82

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα θα ταξιδέψει το απόγευμα της Παρασκευής η Κόρινθος ’06 για τη Ρόδο, καθώς θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, η οποία είναι και πρωτοπόρος στον 7ο όμιλο.

Η ομάδα της Κορίνθου ’06 θα παλέψει για το καλύτερο κόντρα στη Ρόδο, με την ελπίδα να κάνει την έκπληξη και να κλείσει θετικά το πρώτο γύρο.

Ωστόσο, για τον Μπάμπη Πάτρα τα προβλήματα είναι πολλά και δυσκολεύεται να στελεχώσει την αποστολή. Πιο συγκεκριμένα, νοκ άουτ έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Τσιριγώτης, ο κλινήρης Κατσούκης (λόγω ίωσης), ο τραυματίας Γεωργίου, στρατευμένος Τσατσόπουλος, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μάνου και Αγγελόπουλου.

Από κει και πέρα οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι μέχρι στιγμής για τη Ρόδο είναι οι εξής: Αθανασόπουλος, Ντερτιλής, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Μαγγίνας, Φίλης, Κουϊμελής, Ράπτης, Παπανικολάου, Βάσιλας, Κόκκινος, Λέσση.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 16:00 από την Κόρινθο και εν συνεχεία με πλοίο στις 19:15 την Παρασκεύη για τη Ρόδο, ενώ η επιστροφή θα γίνει αεροπορικώς το απόγευμα του Σαββάτου μετά τον αγώνα.

πηγή-mikriliga.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ