Α.Πνευματικός” Τα αδιέξοδα της πλατείας “Περιβολάκια” στην Κόρινθο… 2,5 μήνες ακόμα με μηδενικό έργο!

96

Οι ευθύνες του κ. Νανόπουλου είναι μεγάλες γιατί με τον καταγγελτικό του λόγο μαζί με τον κ. Σταυρέλη για σκάνδαλο 500.000 ευρώ, μας ανάγκασαν να ψηφίσουμε στην οικονομική επιτροπή την πρότασή του για κατασκευή της πλατείας Π. Τσαλδάρη , όχι απο την εταιρεία που πρότεινε η ανεξάρτητη επιτροπή διαγωνισμού, αλλά από την εταιρεία που αυτός εισηγήθηκε και σήμερα αδυνατεί να την κατασκευάσει.

Αυτά είναι καταγεγραμμένα και δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει. Τότε πανηγύριζαν με δηλώσεις, σήμερα προσπαθούν με πολύ άσχημο τρόπο να ρίξουν ευθύνες στην προϋγούμενη δημοτική αρχή .

Οι χειρισμοί τους το τελευταίο διάστημα είναι επικίνδυνοι για τα συμφέροντα του δήμου και δεν οδηγούν σε γρήγορη αποπεράτωση του έργου, αλλά σε μεγάλα αδιέξοδα.

Δόθηκε νέα παράταση 7 μηνών με δική μας διαφωνία,πέραν της τρίμηνης παράταση που δώσαμε ομόφωνα το καλοκαίρι.

Την πρόταση τους για την νέα 7μηνη παράταση καταψήφισε στο ΔΣ εκτός από την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και ο κ. Πιέτρης Γιώργος, αλλά δυστυχώς για αυτούς μέχρι σήμερα πέρασαν άλλοι 2,5 μήνες, χωρίς να γίνει σχεδόν τίποτα για την ολοκλήρωση της πλατείας, σχεδόν δηλαδή μηδενικό νέο έργο. Μέχρι σήμερα μετά από 17,5 μήνες έχει εκτελεστεί το 10% του έργου.

Αισιοδοξούν και το δηλώνουν μάλιστα, ότι στο τέλος Μαΐου, μετά δηλαδή απο 4,5 μήνες θα εκτελεστεί το υπόλοιπο 90% του έργου!!!!!
Προτείναμε την έκπτωση του εργολάβου όπως και οι ίδιοι υποστήριζαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του καλοκαιριού και προτίμησαν να δώσουν νέα παράταση και επιχειρήματα στον εργολάβο για μελλοντικές του διεκδικήσεις σε βάρος του Δήμου.
ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ