Αλήθεια που πήγαν οι ανακοινώσεις του κ.Νανόπουλου για το Φυσικό αέριο στην Κόρινθο;…ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ και υποσχέσεις-φωτο

480
Αλήθεια που πήγαν οι ανακοινώσεις του Δημάρχου κ. Νανόπουλου για το Φυσικό αέριο στην Κόρινθο;
Στις 16/7/2020 φωτογραφιζόταν στα υπουργικά γραφεία και υποσχόταν την κατά προτεραιότητα άμεση έλευση του φυσικού αερίου στην πόλη της Κορίνθου, όπως ανακοίνωσε την ακριβώς επόμενη ημέρα στο Δημαρχείο. Βέβαια ήλθε αμέσως μετά (20/7/20) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας και με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ανέφερε: «βλέπω ένα Δήμαρχο να λέει ότι φέρνει το φυσικό αέριο στην πόλη του. Να μην λέμε ψέματα. Και σε 5 χρόνια ούτε το 40% των σπιτιών δεν θα έχουν φυσικό αέριο, καθώς αυτό δεν είναι υγροποιημένο. Ο κόσμος πρέπει να μάθει τι τον περιμένει. Άκουσα δήμαρχο που είπε «εγώ σας έφερα το φυσικό αέριο».
Μετά από ένα χρόνο (14/5/21) νέα ανακοίνωση του Δημάρχου ότι το έργο προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Άνθρακας ο θησαυρός. Απολύτως τίποτα.
Σαν να μην έφθαναν αυτές οι δηλώσεις, ο κ. Νανόπουλος με νέα δήλωσή του πριν ένα χρόνο (22/10/21) ευχαριστούσε την Κυβέρνηση ότι ενέταξε το έργο στο ΕΣΠΑ και η τροφοδότηση της Κορίνθου με φυσικό αέριο ήλθε ακόμα πιο κοντά. Πάει και αυτό. Τίποτα.
Και έρχεται το άρθρο του Βλάση Οικονόμου διευθυντή του Institute for European Energy and Climate Policy , ο οποίος συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που θέτει το θέμα του μονόδρομου που έχει επιλεγεί με το Φυσικό Αέριο το οποίο δε λαμβάνει πια καμία χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκά Ταμεία.
Αφήστε που σήμερα πια οι εξελίξεις με τις διεθνείς τιμές του φυσικού αερίου πρόλαβαν τον κ. Νανόπουλο.
Καλύτερα να λέμε λιγότερα στους πολίτες παρά ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ και υποσχέσεις.