ΑΡΗΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ Κ.Ε.

698

«Το πρόστιμο που πληρώνεις για την αδιαφορία σου στα κοινά,

είναι ότι η τύχη σου καθορίζεται από ηλίθιους»

Π Λ Α Τ Ω Ν

Ήγγικεν η ώρα και η στιγμή! Την Κυριακή 15 Μαΐου ενεστώτος έτους 2022, θα διεξαχθούν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, καθώς και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος!

Η επιλογή των μελών του οργάνου θα γίνει ανά Περιφέρεια! Έτσι, η Περιφέρεια Αττικής θα εκλέξει 150 μέλη. Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 10, η Ήπειρος 10, η Θεσσαλία 12, τα Ιόνια Νησιά 6, η Δυτική Ελλάδα 20, η Στερεά 8, το Βόρειο Αιγαίο 4, το Νότιο Αιγαίο 4, η Κρήτη 16, οι Οργανώσεις Εξωτερικού 2 και η Πελοπόννησος 14 μέλη.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, λοιπόν, είναι εκείνη που στην αρχαιότητα, η πόλη-κράτος της Κορίνθου είναι αυτή που ουσιαστικά ήτο ο κυριότερος υποκινητής του περίφημου Πελοποννησιακού Πολέμου, ο ποίος έληξε με μεγάλο χαμένο την Αθήνα!

Πάντοτε μια εκλογική διαδικασία είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας!

Έχοντας γιορτάσει πέρυσι τα 200 χρόνια της Ανεξαρτησίας μας και φέτος τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, έχουμε αναρωτηθεί πόσες φορές έχουμε ψηφίσει; Μόνο 69! Ιδού λοιπόν γιατί λέγω γιορτή! Ψηφίζοντας, συμμετέχουμε, καθορίζουμε, αλλάζουμε!

Ψηφίζοντας στην συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία, προχωρούμε μπροστά. Με αισιοδοξία καταστρώνουμε σχέδια για τη χώρα και τη νέα γενιά. Ας σχεδιάσουμε, συνομιλώντας με τις μνήμες του μέλλοντός μας!

Το νέον όραμά μας! Καθότι όπου ΕΛΠΙΔΑ, παραμονεύει κι ένα θαύμα!

Όλα, άπαντα, μέσα στη βουή της χθόνιας ροής της ελληνικής μνήμης!

Κοινό μυστικό! Η Ιστορία γράφεται σε χρόνο ενεστώτα!

Φρονώ πως Αριστερά λέγεσαι όταν δίδεις βήμα και λόγο στα μέλη, στον κόσμο, στο λαό!

Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., τον Αλέξη Τσίπρα. Συμμετέχουμε μαζικά στη ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κ.Ε., κάνοντας το μεγάλο βήμα για τη Νέα Αρχή, που όλοι ευαγγελιζόμεθα και έχει ανάγκη ο τόπος!

Η εκλογή, λοιπόν, Προέδρου και Κ.Ε. από τη βάση του κόμματός μας, να γίνει μια μεγάλη γιορτή Δημοκρατίας. Θα είναι το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. δυναμώνει και πως τελειώνει ο εφιάλτης. Να κάνουμε πράξη το σύνθημα: «Η Δημοκρατία στην εξουσία», ξεκινώντας από τη βάση μας! Να υλοποιήσουμε όλες τις αποφάσεις του πρόσφατου επιτυχημένου Συνεδρίου μας.

Επειδή εσχάτως ζούμε και βιώνουμε μια εποχή ενός άκρατου επιθετικού νεοφιλελευθερισμού, απαιτείται μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ, στοχεύοντας υψηλούς στόχους, με καινούργια δεδομένα!

Προσκλητήριο, λοιπόν, πανστρατιά για το μετασχηματισμό της κοινω-νίας και της πολιτικής! Ας γίνει έτσι μια καινούργια αρχή, για μια ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ για τον τόπο μας! Εμπρός, λοιπόν, και με το νου, στους μέλλοντες αγώνες!

Απευθύνουμε προσκλητήριο για αντιδεξιό μέτωπο όλων των υγιών δυνάμεων, ως ανάχωμα στη συντήρηση, με στόχο να επιτευχθούν οι αναγκαί-ες αλλαγές και να αποτύχουν τα σχέδια όσων επιθυμούν οπισθοδρόμηση… Είναι επιτακτική ανάγκη!

Καλή επιτυχία στην όλη εκλογική διαδικασία!

Προσωπικά ο υπογραφόμενος, στην πορεία προς την κοινωνία με αριστερές προτάσεις και λύσεις, κατέρχομαι ως υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ζητώ την ψήφο σας, για μια καινούργια αφετηρία!…

*   Ο κ. ΑΡΗΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., ΟΜ. Σικυωνίων.

     Υποψήφιος για Κ.Ε. στην Περιφέρεια Πελοποννήσου