“Χ”…αμένοι και οι δύο Ελλάς Βέλου και ΠΑΣ Κόρινθος έμειναν στο μηδέν-βαθμολογία

681

Ελλάς Βέλου και Κόρινθος έμειναν στο 0-0 το απόγευμα της Τετάρτης (30/3), στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Α’ Κατηγορίας.

Η Κόρινθος πήγε στους 7 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον ΑΟΛ την ερχόμενη Κυριακή (3/4), ενώ η Ελλάς Βέλου έφτασε τους 6 βαθμούς.

Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά, κλειστό, με αρκετές μονομαχίες και λίγες μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Κόρινθος έκανε καλό πρώτο μέρος, έλεγξε τον ρυθμό και ήταν εκείνη που απείλησε, φτάνοντας κοντά στο γκολ. Αντίθετα, η Ελλάς έκανε κακό 45λεπτο, χωρίς να γίνει επικίνδυνη.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρχικά στο 12’, όταν ο Χαλίλη πλάσαρε για να αποκρούσει ο Τριαντάφυλλος. Στο 17’ ο Κίτσιος είχε σουτ στο δοκάρι και στο 28’ έγινε η φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της Κορίνθου. Ο Στασινόπουλος έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε κάτω με τους Κορίνθιους να διαμαρτύρονται πως πέρασε τη γραμμή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για την Κόρινθο, όταν ο Κίτσιος αστόχησε προ κενής εστίας στο 55’. Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους στη συνέχεια, ισορρόπησαν το ματς και έγιναν με τη σειρά τους επικίνδυνοι.

Στο 56’ η κεφαλιά του Γκολέμη πέρασε άουτ, όπως και το σουτ του Χουσελά στο 69’. Στο τελευταίο 20λεπτο, κυριάρχησαν η δύναμη, με αρκετά φάουλ και λάθη εκατέρωθεν. Στο 75’ σε μια καλή κεφαλιά του Μπουτσιούκου απέκρουσε ο Τερεκανίδης. Στο 88’ ο Κίτσιος αστόχησε για την Κόρινθο και στο 89’ στο κοντινό σουτ του Γκολέμη για το Βέλο έγινε η κόντρα και εν συνεχεία ο Τερεκανίδης πρόλαβε τον Μπέλλο.

Διαιτητής: Δημητρακόπουλος (Συνδέσμου Αθηνών)

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Τριαντάφυλλος Β., Τριαντάφυλλος Σ., Παινέσης, Νάκος, Τζωρτζόπουλος (46’ Γκολέμης), Χουσελάς, Νταβαρίνος, Ζήσης, Ζάρκος, Μπέλλος, Μπουτσιούκος

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τερεκανίδης, Ράμφος, Σκούπας, Πολυδωρόπουλος, Παππάς, Χόντια, Βαρουξάκης, Βελιανίτης, Χαλίλη, Στασινόπουλος, Κίτσιος (89’ Δριμούρας Β.)

Bαθμολογία Α’ Κατηγορίας

Πηγή-stisentra.gr