Εργαζόμαστε σταθερά 9 ιατροί στα Τ.Ε.Π. του νοσοκομείου Κορίνθου… οι “υπεύθυνοι” ας μην αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη

637
Μετά τα πολλά σχόλια, τοποθετήσεις και αναρτήσεις που έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες, πρέπει να κάνω μια ξεκάθαρη τοποθέτηση σχετικά με το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Κορίνθου, στο οποίο και προσφέρω τις υπηρεσίες μου αδιάκοπα από τον 12/2007:
Εργαζόμαστε σταθερά 9 ιατροί (2 μόνιμοι, 1 επικουρικός, 5 μετακινούμενοι Γενικοί Ιατροί από τα ΚΥ του νομού και 1 ειδικευόμενη ιατρός σε παράταση που αποχωρεί) για να καλύψουμε κατ’ ελάχιστο 120 εφημερίες, που και αυτές είναι κάτω από το όριο ασφαλούς εφημερευσης.
Ας κάνουν οι υπεύθυνοι πρώτα τα μαθηματικά και μετά να προβαίνουν σε δηλώσεις αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης!!!
ΥΣ1: Οι συνάδελφοι των ΚΥ του νομού που στήριξαν και αυτοί που στηρίζουν ακόμα ας με συγχωρήσουν για το ποστ, αλλά μιλάω ξεκάθαρα για αυτούς που είμαστε εξ ολοκλήρου στο ΤΕΠ. Και εννοώ πως η λύση είναι το μόνιμο προσωπικό και όχι οι άτακτες μετακινήσεις ανάγκης. Σε κάθε περίπτωση βέβαια και σαν άνθρωπος και σαν συνάδελφος σας ευχαριστώ και αναγνωρίζω τη πραγματική σας συμβολή ιδιαίτερα στην εποχή covid19.
ΥΣ2: Η συνέχεια θα δωθεί με επίσημο τρόπο μέσω δελτίο τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.