Γ.Πουλοκέφαλος για τα θερμά λόγια Τατούλη σε Λυκουρέντζο: “Σχέσεις ετεροχρονισμένης αγάπης”!

271

Για τα προβλήματα και τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός συζήτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο, με την παρουσία του Προέδρου του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Με αφορμή τα πολύ θερμά λόγια του Πέτρου Τατούλη για τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, στο περιφερειακό συμβούλιο, ο Γιώργος Πουλοκέφαλος προχώρησε σε ένα σύντομο σχόλιο, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη συνεδρίαση.

«Εμείς, κύριε Πρόεδρε του ΕΛΓΑ, δεν θα σας υποδεχτούμε με σχέσεις ετεροχρονισμένης αγάπης και στοργής, όπως έκανε ο κ. Τατούλης, διότι εμείς θέλουμε να βάλουμε «Επί τον τύπον των ήλων», το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα ο πρωτογενής τομέας και οι αγρότες της Πελοποννήσου».

Η φράση για σχέσεις ετεροχρονισμένης αγάπης άρεσε στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αν και τόνισε ότι δεν θέλει να μπει σε ενδοαρκαδικά θέματα, όμως όλα αυτά τα ακούει με ενδιαφέρον…

 

Ο κ. Λυκουρέντζος, ως Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, παρέστη στη συνεδρίαση, με αφορμή τη συζήτηση για τις ζημιές από τον παγετό σε καλλιέργειες της Πελοποννήσου.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τατούλης είπε ότι χαίρεται ιδιαίτερα για την παρουσία του Προέδρου του ΕΛΓΑ, τονίζοντας πως «με τον Ανδρέα συμπορευθήκαμε πολλά χρόνια μαζί σε μια κοινή προσπάθεια για να βελτιώσουμε τα πράγματα στην Αρκαδία.

Επιπλέον, εκτιμώ ιδιαιτέρως τη φιλεργατικότητά του, την επιμονή του, την καθαρότητα στις απόψεις του και πάνω απ΄ όλα το προτέρημα που έχει, ότι δεν υπήρξε ποτέ στη ζωή του οσφυοκάμπτης».

πηγή-kalimera-arkadia.gr