Γιάννης Γκούτσης -Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ…”Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας”

86

Κλειστές κλινικές, 5ευρο εισιτήριο, ανασφάλιστοι χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Αυτή ήταν η κατάσταση στην υγεία.

Από το 2015 έως το 2019 η παρέμβαση στην υγεία χαρακτηρίζεται εμβληματική και η χώρα πήρε τα εύσημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας γιατί κανείς δεν φοβάται ότι θα μείνει χωρίς γιατρό, χωρίς φάρμακα.

Και προχωράμε για την πλήρη αναβάθμιση της δημόσιας υγείας με εξορθολογισμό των πόρων και μικρότερο κόστος σε σχέση με τα ιδιωτικά συμφέροντα που επιδιώκουν να αλώσουν το ΕΣΥ. 

Όλοι θυμούνται ότι οι εργαζόμενοι στη χώρα έμειναν απροστάτευτοι, χωρίς συλλογικές συμβάσεις, με μείωση του κατώτατου μισθού.

Κι όμως μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση οι συλλογικές διαπραγματεύσεις επανήλθαν, έγινε πράξη η πρώτη αύξηση του κατώτατου και η κατάργηση του ρατσιστικού υποκατώτατου.

Δεν είναι όμως αρκετό για τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηγίας, έτσι προχωράμε σε ένα αύξηση του κατώτατου μισθού για το 2020. Δεν κάνουμε πίσω για την εργασία με δικαιώματα. 

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας
 Τώρα ΣΥΡΙΖΑ 

Γιάννης Γκούτσης Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας Με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΞΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ