Η NOVA-WIND κάλυψε μία μεγάλη ανάγκη στο Ειδικό δημοτικό σχολείο Κορίνθου-βίντεο

638

Η ιδιωτική πρωτοβουλία καλύπτει μία μεγάλη ανάγκη στο Ειδικό δημοτικό σχολείο Κορίνθου. Το αγωνιώδες αίτημα του σχολείου προς τον δήμο βρήκε ανταπόκριση, καθώς η εταιρεία NOVA-WIND πρόσφερε εργαστήριο υποστηρικτικής τεχνολογίας και εναλλακτικής επικοινωνίας, το οποίο θα βοηθήσει τα παιδιά να γίνουν πιο λειτουργικά και να επικοινωνήσουν καλύτερα με τον έξω κόσμο.

Αντιπροσωπεία από τη χορηγό εταιρεία, τον δήμο και το εμπορικό επιμελητήριο επισκέφτηκε σήμερα το ειδικό σχολείο.

—————————————————————————————————-

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου

Μια νέα εποχή ξεκινά για το τμήμα εργοθεραπείας του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου!!!
Ένα όραμα χρόνων επιτέλους ξεκινά με τη λειτουργία του Εργαστηρίου Εναλλακτικής Επικοινωνίας και Υποστηρικτικής Τεχνολογίας!
Αξιοποιείται σταδιακά προς όφελος των μαθητών μας εξοπλισμός του σχολείου που μαζί με την στήριξη της εταιρίας Wind, εξοπλίστηκε το Εργαστήριο ΕΕΕ & ΥΤ με ειδικούς διακόπτες για προσβαση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς και ειδικό εκπαιδευτικο λογισμικό Εναλλακτικής & Επαυξητικής Επικοινωνίας!
Ευχαριστουμε θερμά τον αντιδήμαρχο Κορίνθου κ Papaioannou Vangelis που στήριξε ουσιωδώς και έμπρακτα το όραμα του σχολείου και σε συνεργασία με την κ Αγγελική Ελευθερίου Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας της NOVA – WIND το τμήμα Ε. Ε. Ε. &Υ.Τ μπορεί να ξεκινήσει τη λειτουργία του! Ευχαριστουμε επίσης τους κ Σπύρο Ζαχαρία και Τάκη Λουζιωτη που μας τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την τόσο σημαντική ημέρα!

πηγή- Ηλέκτρα ραδιοτηλεοπτικος  σταθμός