Η πρωτοπόρος Κόρινθος μοιράστηκε τους βαθμούς με τον Ισθμιακό (ισόπαλοι 2-2)

Στο Στάδιο Κορίνθου το μεσημέρι του Σαββάτου (29/1), Κόρινθος και Ισθμιακός μοιράστηκαν τους βαθμούς, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Η πρωτοπόρος Κόρινθος εμφανίστηκε επηρεασμένη από ορισμένες απουσίες, καθώς και το ότι δεν είχε προπονηθεί καθόλου όλη την εβδομάδα, λόγω του χιονιού στο Στάδιο. Από την άλλη, ο Ισθμιακός έδειξε καλό πρόσωπο για ένα ακόμη ματς το τελευταίο διάστημα και πήρε ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας εν όψει των πλέι άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο 10’ πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Στρατίκη. Η Κόρινθος αντέδρασε, ανέβηκε ψηλότερα και πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 38’ ισοφάρισε με κεφαλιά του Παππά, μετά από φάουλ του Κίτσιου.

Ο Ισθμιακός είχε χώρους και βγήκε με αξιώσεις στην κόντρα σε 3-4 περιπτώσεις, αλλά του έλειψε η τελική πάσα. Ένα καλό σουτ του Βλάχου, το εξουδετέρωσε ο Τερεκανίδης. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, η Κόρινθος μπήκε δυνατά, αύξησε την κατοχή μπάλας και στο 65’ έφτασε στο 2-1 με πέναλτι του Στασινόπουλου, που καταλογίστηκε για χέρι του Δημαράκη και αμφισβήτησε ο Ισθμιακός.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως, δεν πτοήθηκαν, έβγαλαν αντίδραση και στο 83’ ο Οικονόμου έγραψε το τελικό 2-2. Αμέσως μετά η Κόρινθος είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κίτσιο που αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 90’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για μια περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Ραχανιώτη από τον Παππά.

Διαιτητής: Μπουρτζοβίτης

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τερεκανίδης, Ανυφαντής, Σκούπας, Χατζηπαπάς, Παππάς, Πολυδωρόπουλος, Κίτσιος, Ντερτιλής, Δριμούρας Β., Στασινόπουλος, Χαλίλη (75’ Ράμφος)

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Παπαφίλης, Δημητρίου, Φραγκάκης, Δημαράκης, Σοφός (60’ Οικονόμου), Φίλης, Αγγέλου, Στρατίκης, Ραχανιώτης, Βλάχος (70’ Παπαηλίου), Καραχοντζίτης

πηγή-stisentra.gr