Ιστορική πρόκριση του Πανκαμαριακού στον τελικό… συνεχίζεται ο “κατήφορος” του ΠΑΣ.Κόρινθος

372

Τεράστια επιτυχία για τον Πανκαμαριακό που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Κόρινθο στο Συνοικισμό το μεσημέρι της Τετάρτης (23/3) και πανηγύρισε την πρόκριση στον πρώτο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας του!

Η ομάδα του Καμαρίου κατάφερε να υπερασπιστεί τη νίκη της με 4-3 στον πρώτο ημιτελικό και με την ισοπαλία που απέσπασε, πήρε τη μεγάλη πρόκριση, που θα την φέρει για πρώτη φορά σε τελικό για να διεκδικήσει το Κύπελλο Κορινθίας.

Ο Πανκαμαριακός έπαιξε αμυντικά, λειτούργησε καλά και άντεξε στην πίεση της Κορίνθου, που αγωνίστηκε χωρίς επτά βασικά (Παππάς, Χατζηπαπάς, Δριμούρας Ρ., Κίτσιος, Ντερτιλής, Πολυδωρόπουλος, Στασινόπουλος) της στελέχη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα, πήραν την κατοχή της μπάλας και στο 10’ διαμαρτυρήθηκαν για μια περίπτωση πέναλτι πάνω στον Β. Δριμούρα. Στο 20’ ο Χαλίλη με κεφαλιά έκανε το 1-0 και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Κόρινθο. Γρήγορα, όμως, ήρθε η απάντηση του Πανκαμαριακού, καθώς στο 35’ ο Ένι Λέπουρι κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μυργιώτης, για να γράψει το 1-1.

Η Κόρινθος προσπάθησε πολύ στο β’ μέρος, είχε διαστήματα πίεσης και ορισμένες καλές στιγμές, αλλά δεν βρήκε το νικητήριο γκολ για να πάρει την πρόκριση. Ο Πανκαμαριακός, που έπαιξε σφιχτά, λειτούργησε καλά ανασταλτικά και πήρε την ισοπαλία, που του έδωσε το εισιτήριο για τον πρώτο τελικό της ιστορίας του.

Η ομάδα του Καμαριού είχε στην αποστολή της 7 ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία, εκ των οποίων, ο Θέμελης έπαιξε ως αλλαγή στο τελευταίο 10λεπτο.

** Η διοίκηση του Πανκαμαριακού ευχαριστεί την Κόρινθο για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτητής: Βορινιώτης

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τερεκανίδης (85’ Παπαδημητρίου), Ανυφαντής, Σκούπας (85’ Καλλιμάνης), Σαλάμης, Χόντια (70’ Γιαννιδάκης), Ράμφος, Τασίνος, Βελιανίτης (60’ Βαγγόπουλος), Δριμούρας Β. (70’ Λυτρίβης), Βαρουξάκης, Χαλίλη

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Αρχοντάκης, Λέπουρι Γ. (60’ Ματθαιόπουλος), Εντιγκά, Τακουμάκης, Ν’ Ντουμί, Μπολοβίνος (55’ Κρισάφη), Κλήμης, Τρέκο, Καλύβας, Μυργιώτης (80’ Θέμελης), Λέπουρι Ε.

Στον άλλο ημιτελικό ο ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ κέρδισε τον ΤΕΝΕΑΤΗ Αθικίων με 1-0 ο  επαναληπτικό στις 6 Απριλίου.

Πηγή-stisentra.gr