Kορίνθια από τους Αγίους Θεοδώρους η 22χρονη που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι – Ξύπνησε από το κώμα και μίλησε

67

Ξύπνησε από το κώμα η κοπέλα που βρέθηκε βιασμένη και ημιθανής στο Ζεφύρι. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της κανένας δεν γνώριζε  την ταυτότητα της κοπέλας, καθώς δεν έφερε πάνω της κάποιο στοιχείο ταυτοποίησης, ενώ παράλληλα κανείς δεν την είχε αναζητήσει.

Η λύση στο μυστήριο της ταυτοποίησης της δόθηκε από το τατουάζ που υπήρχε στον καρπό της. Έγραφε το όνομα Έλενα. Η φωτογραφία με το τατουάζ δημοσιοποιήθηκε και οδήγησε στην αναγνώριση της. Έπειτα από τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του τατουάζ στα ΜΜΕ, η μητέρα και η γιαγιά της κοπέλας οι οποίες όλες αυτές τις ημέρες, όπως είπαν στις αρχές θεωρούσαν ότι έμενε σε μια φίλη της στην Αθήνα και για αυτό δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους, πήγαν στο Α.Τ. Αγίων Θεοδώρων όπου κατήγγειλαν την εξαφάνιση της κόρης τους.

Δήλωσαν ότι αναγνώρισαν το κορίτσι τους από το τατουάζ.

Όπως αποδείχθηκε το κορίτσι που νοσηλεύεται στο Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας είναι Ελληνίδα, 22 χρονών και ζούσε με τους γονείς, τη γιαγιά και τον μικρότερο αδελφό της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια πηγαινοερχόταν στην Αθήνα, όπου τη φιλοξενούσε μια θεία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών ουσιών και δυσκολευόταν να εξασφαλίσει τη δόση της, αδυνατώντας να εργαστεί.

Συνοδεία αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής , η μητέρα της 22χρονης την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, την αναγνώρισε και συνομίλησε μαζί της. Η μητέρα κλήθηκε να καταθέσει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές Αρχές, δεν μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συνέβη στην κόρη της.

Η 22χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μέχρι και χθες, ήταν διασωληνωμένη. Έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο καθώς συνήλθε από το κώμα ενώ έδωσε στους αστυνομικούς σημείωμα με το όνομά της το οποίο επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, ακόμα δεν είναι σε θέση να μιλήσει και αναμένεται όταν συνέλθει πλήρως να δοθεί η άδεια από τους γιατρούς ώστε να δώσει κατάθεση που θα φωτίσει την υπόθεση….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ