Kουρέματα 2024: Δες ποιο να διαλέξεις για να φαίνεσαι νεότερη!

97

Κουρέματα 2024: Δες ποιο να διαλέξεις για να φαίνεσαι νεότερη! Ψάχνεις το κατάλληλο κούρεμα που θα πάρει τα περιττά χρόνια μακριά από πάνω σου…

 

Ψάχνεις το κατάλληλο κούρεμα που θα πάρει τα περιττά χρόνια μακριά από πάνω σου και θα σε κάνει να φαίνεσαι νέα; Σου έχω την λύση! Δες παρακάτω, ανάμεσα σε υπέροχα κουρέματα και τάσεις για το 2024 πιο να διαλέξεις. Κυριολεκτικά θα κάνουν όλους να αναρωτιούνται την ηλικία σου! Είτε έχεις μακριά είτε κοντά μαλλιά πρέπει να παρακολουθήσεις, για να μάθεις παρακάτω τα μυστικά για το κούρεμα που θα σε “μικραίνουν” σύμφωνα με τις τάσεις για το 2024. Δες λοιπόν, κουρέματα 2024 και διάλεξε το κατάλληλο για εσένα μαζί με κάποιες χρήσιμες συμβουλές hairstyle που θα σου δώσω!

Ιδέες για κούρεμα 2024

 

Shoulder length haircut-Μαλλιά στο μήκος των ώμων

Κουρέματα 2024

Κούρεμα 2024

Kουρέματα 2024: Δες ποιο να διαλέξεις για να φαίνεσαι νεότερη!

Εσύ που έχεις μακρύ ή κοντό μαλλί και θες να κάνεις μια αλλαγή όχι πολύ έντονη, μπορείς να δοκιμάσεις να κουρέψεις τα μαλλιά σου στο μήκος των ώμων.  Ουσιαστικά, επρόκειτο για ένα μακρύ καρέ το οποίο ταιριάζει σε κάθε ηλικία και θα σε μικραίνει σίγουρα! Για περισσότερο όγκο και κίνηση στο μαλλί εκτός από το μήκος ζήτησε να σου κάνουν και ένα ελαφρύ φιλάρισμα. Αυτό το hairstyle look σου συνιστώ να το κάνεις ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιού ή σχήματος προσώπου καθότι είναι απλό και ουδέτερο!

Δες επίσης: Ιδέες για εντυπωσιακά κοντά κουρέματα με όγκο

Κουρέματα καρέ 2024

Καρέ μαλλί

Soft bangs

Μαλλιά καρέ

Αν θες να κάνεις μια αλλαγή που θα φανεί στους άλλους ως εντυπωσιακή σου προτείνω να κινηθείς σε ένα απλό καρέ κούρεμα. Ταιριάζει σε εσένα με γωνιές στο πρόσωπο ή τελείως στρογγυλό σχήμα σε όποιο χρώμα μαλλιών επιθυμείς. Σου προτείνω ωστόσο, να κάνεις ασφαλές καρέ κούρεμα σε απλό σχήμα. Εκτός του ότι θα τραβήξει από πάνω σου τον χρόνο θα δεις υγιέστατα τα μαλλιά σου. Extra bonus θα χρειάζεσαι και λιγότερο χρόνο για να περιποιηθείς.

 

Κουρέματα για να φαίνεσαι μικρότερη

Layers κούρεμα- Φιλαριστά μακριά μαλλιά

Κούρεμα με layers

Μαλλιά φιλαριστά

Layers

Εσύ που δεν θες να αποχωριστείς το μακρύ αγαπημένο σου μαλλί αλλά θες να έχεις το πιο τέλειο κούρεμα που θα σε συντροφεύσει το 2024, σου προτείνω να κάνεις φιλαριστά μαλλιά. Πέρα του ότι θα κλέψει χρόνια από πάνω σου, είναι και απόλυτη τάση για φέτος ιδίως σε μακρύ μαλλί. Ωστόσο πρόσεξε σου προτείνω να κάνεις αυτό το χτένισμα αν έχεις ίσια μαλλιά ή μαλλιά που δεν φριζάρουν! Ακόμη, θα σου πηγαίνει πολύ εσένα που έχεις ανταύγειες ή σκέφτεσαι να κάνεις.

 

Bob Haircut 2024- Πολύ κοντό γυναικείο κούρεμα

2024 κοντό μαλλί

Bob haircut

Μαλλιά πολύ κοντά

Σου ξανά θυμίζω πως το κοντό μαλλί αποτελεί την απόλυτη τάση για το 2024 και πρέπει να την τολμήσεις. Αυτό το πολύ κοντό καρέ ή αλλιώς bob hairstyle, εγγυημένα θα κρύψει κάθε χρόνο από την ηλικία σου. Έχει όγκο, κίνηση, και το κυριότερο σου δίνει θηλυκότητα και νεότητα! Ταιριάζει σχεδόν σε όλο τα σχήματα προσώπου αλλά πριν το κάνεις πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι δεν μπορείς να φτιάξεις πολλά looks. Μόνο, αν θες να είναι συνέχεια ίσιο το μαλλί σου και σπαστό, τότε ναι τόλμησέ το και δεν θα χάσεις!

Διάβασε επίσης:

Υπέροχα χτενίσματα για μαλλιά μεσαίου μήκους

Κουρέματα με αφέλειες- Κούρεμα για μακριά μαλλιά

Μπούκλες

Αφέλειες

Πηγή