Καλογεροπούλειο Ίδρυμα : Υπέροχη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση !

38

Καλογεροπούλειο Ίδρυμα :  Πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση , κατάμεστη από κόσμο    πριν από λίγη ώρα το βράδυ της Τετάρτης , στον όμορφο χώρο, της Αίθουσας Εκδηλώσεων…

Καλογεροπούλειο Ίδρυμα :Κατάμεστη από κόσμο η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα το βράδυ της Τετάρτης , στον όμορφο χώρο, της Αίθουσας Εκδηλώσεων …του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος στην Κόρινθο, το φιλόμουσο κοινό απόλαυσε το  Χριστουγεννιάτικο δώρο της Αυστριακής Πρεσβείας,με κλασική μουσική  Concert of the Austrian ensemble “Chaos String Quartet”.

Με την υποστήριξη της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα και την παρουσία του Επιτετραμμένου κ. Phillipp Wassermann.

Μέσα σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ολοκληρώθηκε η εκπληκτική μουσική παρουσία των νεαρών ταλαντούχων  “Chaos String Quartet”.

Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος που διοργάνωσε για άλλη μια φορά εκδήλωση τόσο υψηλού επιπέδου.

Συγχαρητήρια και στους Κορίνθιους που κυριολεκτικά κατ έκλεισαν την αίθουσα  αποδεικνύοντας ότι έχουν πολύ υψηλό μουσικό επίπεδο. 

σ.σ. Να αναφέρω την παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών κ.Κόρκα και κ.Γκιολή.

Καλογεροπούλειο Ίδρυμα :Κατάμεστη από κόσμο η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Δείτε επίσης: 

Γιορτή Χριστουγεννιάτικων Γεύσεων στο Κιάτο Κορινθίας από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Καλογεροπούλειο Ίδρυμα 
Το Καλογεροπούλειο Ωδείο ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2016 και είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Με κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό, πρότυπες εγκαταστάσεις και πλούσιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό ευελπιστεί να αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για τα Κορινθιακά πολιτιστικά δρώμενα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου μουσικές σπουδές στη νεολαία της Κορινθίας. Οι τομείς σπουδών του καλύπτουν ευρεία γκάμα διδασκαλίας για όλα σχεδόν τα μουσικά όργανα και είδη της μουσικής. Με εκσυγχρονισμένα προγράμματα εκμάθησης, πλούσιες παροχές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σπουδαίο εκπαιδευτικό προσωπικό στοχεύει στην καθιέρωση του ως πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο αποτελώντας σημείο αναφοράς για την ελληνική επαρχία.

Στόχοι του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος