Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί πλέον η πυρκαγιά στην Κορινθία, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παραμένουν στην περιοχή προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις και να διασφαλίσουν την πλήρη κατάσβεση.
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 106 πυροσβέστες με 30 οχήματα και πέντε πεζοπόρα τμήματα της 1ης, 6ης και 9ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., ενώ σημαντική είναι και η συμβολή των εθελοντών. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, καθοριστική υπήρξε η συνδρομή των εναέριων μέσων, με τρία αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα να πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.
Παράλληλα, υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών Αττικής και Πελοποννήσου συνέδραμαν το έργο της κατάσβεσης, ενώ η κατάσταση παρακολουθείται διαρκώς μέσω drones με θερμικές και οπτικές κάμερες.
Στο μεταξύ, οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 70χρονου Γάλλου υπηκόου, ο οποίος φέρεται να εκτελούσε αγροτικές εργασίες χωρίς να έχει λάβει τα προβλεπόμενα μέτρα πυρασφάλειας. Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.821,87 ευρώ, ενώ η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω























