Korinthian Foods: Συμβάσεις 13,1 εκατ. ευρώ με τον ΟΠΕΚΑ για προμήθεια σχολικών γευμάτων

92

9.988 γεύματα ημερησίως εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε ποιοτική και υγιεινή διατροφή

Κορινθία, 23Σεπτεμβρίου, 2024 – Η Korinthian Foods, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες βιομηχανικής εστίασης στη χώρα μας,υπέγραψε δύο νέες, σημαντικές συμβάσεις με τον Οργανισμό Προνομιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), συνολικού προϋπολογισμού€13,1 εκατ., στο πλαίσιο του προγράμματος προμήθειας σχολικών γευμάτων.Οι δύο αυτές συμβάσεις εξασφαλίζουν την καθημερινή προσφορά 9.988 γευμάτων σε ισάριθμους μαθητές, διασφαλίζοντας έτσι την πρόσβασή τους σε θρεπτικά και ισορροπημένα γεύματα κατά τη διάρκεια της σχολικής τους ημέρας για τα επόμενα τρία έτη.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη σύμβαση προβλέπει την καθημερινή προμήθεια σχολικών γευμάτων σε μαθητές των Δήμων Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Τρίπολης και Μεγαλόπολης. Η δεύτερη σύμβαση προβλέπει την παροχή γευμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και στους Δήμους Κορινθίων, Βέλου/Βόχας και Σικυωνίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Με αφορμή την υπογραφή των δύο συμβάσεων, οΙδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Korinthian Foods, Ηλίας Κακογιάννης, δήλωσε:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεργαζόμαστε με τον ΟΠΕΚΑσε αυτό το φιλόδοξο πρόγραμμα. Η υγεία και ομαλή ανάπτυξη των παιδιών μας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς στην Korinthian Foods.Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους μαθητές ποιοτικά και θρεπτικά γεύματα που θα καλύπτουν τις διατροφικές τους ανάγκες και θα συμβάλουν στην υγιή ανάπτυξή τους. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η μακροχρόνια εμπειρία μας στην κάλυψη αναγκών σίτισης και προμήθειας τροφίμων και η ποιότητα των προϊόντων μας θα κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα των μαθητών».

Σημειώνεται ότι η διαχρονική αφοσίωση της Korinthian Foods στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών βιομηχανικής εστίασης, σε συνδυασμό με τις συνεχείς επενδύσεις της εταιρείας στην παραγωγή, την αποθήκευση και τη διανομή έτοιμων γευμάτων και τροφίμων, έχει εδραιώσει την ηγετική της θέση στον κλάδο ως κορυφαίου και αξιόπιστου εταίρου για επιχειρήσεις, οργανισμούς και κοινότητες.

Σχετικά με την KorinthianFoods:

Η Korinthian Foods ιδρύθηκε το 2004 στον Σολομό Κορινθίας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επιτυχώς, εδώ και δύο δεκαετίες, στον χώρο της βιομηχανικής εστίασης, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σίτισης και τροφοδοσίας σε μεγάλη κλίμακα, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση τοπικών και ελληνικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Απασχολεί περισσότερους από 130 εργαζόμενους και διατηρεί ένα ευρύ δίκτυο διανομής που καλύπτει όλη την Ελλάδα, προσφέροντας καθημερινά επισιτιστικές λύσεις σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους. Πρόσφατα, η εταιρεία έλαβε την πιστοποίηση «GreatPlacetoWork®», επιβεβαιώνοντας την ισχυρή και σταθερή δέσμευση της KorinthianFoodsγια ένα περιβάλλον εργασίας που θέτει σε προτεραιότητα τους ανθρώπους, λειτουργεί με σεβασμό και προσφέρει ίσες και διαρκείς ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στους εργαζομένους της.