Κόσμος πάει και έρχεται…! μετακινούνται υπάλληλοι στην Π.Ε Κορινθίας

81

“Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα σε ότι αφορά την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ μετακινούνται οι εξής υπάλληλοι:

1. Μετακινούμε την υπάλληλο Ταρνανίδου Πελαγία του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων από το τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου με έδρα την Κόρινθο στο Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας Νεμέας του τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της ΔΑΟΚ ΠΕ Κορινθίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

2. Μετακινούμε τον υπάλληλο Καρούκη Χρήστο του κλάδου ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών από το Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Κορινθίας της Γενικής Διεύθυνσης Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών στο Τμήμα Τεχνικό της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Κορινθίας της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών

3. Μετακινούμε την υπάλληλο Δουράκου Κωνσταντίνα του κλάδου ΔΕ Προσωπικό Η/Υ από το τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής /Γ.Α.Ο Ξυλοκάστρου της ΔΑΟΚ ΠΕ Κορινθίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στο τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Κορινθίας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

4. Μετακινούμε την κατ’ αναπλήρωση προϊσταμένη, του τμήματος ΚΤΕΟ της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Κορινθίας, Παπαγγελοπούλου Μαρία του κλάδου ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, στο Τμήμα Τεχνικό της ίδιας Διεύθυνσης και με τα ίδια καθήκοντα θέσεις ευθύνης.

5. Μετακινούμε τον κατ’ αναπλήρωση προϊστάμενο, του τμήματος Αδειών Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Κορινθίας, Αδάμ Δημήτριο του κλάδου ΤΕ Μηχανικών Οχημάτων, στο Τμήμα ΚΤΕΟ της ίδιας Διεύθυνσης και με τα ίδια καθήκοντα θέσης ευθύνης.

6. Μετακινούμε τον Τσιάκο Δημήτριο του κλάδου ΤΕ Ηλεκτρονικών Μηχανικών από το Τμήμα Τεχνικό, στο Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ σελ. 5 από 43 Κορινθίας και τον ορίζουμε κατ’ αναπλήρωση προϊστάμενο του τμήματος σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 87 του Ν.3528/2007 ως ισχύει…”.