Λαμπερά εγκαίνια στο κατάστημα “DM Brandroom” στην Κόρινθο

371

Λαμπερά εγκαίνια στο νέο κατάστημα “DM Brandroom” στην Κόρινθο.

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολλών καλεσμένων, η διεύθυνση του νέου καταστήματος Βασιλικής Δάφνης και Μπίσδας Ελένης  “DM Brandroom” εγκαινίασε χθες Παρασκευή 1512/ το νέο της κατάστημα, στον πεζόδρομο της  οδού Ερμού 15 στην Κόρινθο , το οποίο άνοιξε επισήμως τις πύλες του για το κοινό.

Το νέο κατάστημα αποτελεί  έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο όπου κυριαρχούν οι λιτές γραμμές και όπου εκεί φιλοξενούνται δημιουργίες σχεδιαστών που συνδυάζουν ποιότητα, ξεχωριστό design .

Εντυπωσίασαν  όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση τα επώνυμα ποιοτικά γυναικεία και ανδρικά ενδύματα

Lacoste: «Χωρίς στυλ, το παιχνίδι και η νίκη δεν είναι αρκετά» – είπε κάποτε ο Rene Lacoste. Και είχε κάποιο δίκιο σε αυτό, επειδή τα παπούτσια, τα ρούχα και τα αξεσουάρ της ιδρυμένης από αυτών εταιρείας αποτελούν σύμβολο της αθλητικής κομψότητας εδώ και πολλές δεκαετίες.

GANT:

Όλα ξεκίνησαν το 1949 στο New Haven της Αμερικής από τον Bernard Gantmacher, ο οποίος, μετά από χρόνια δημιουργίας πουκαμίσων για άλλους, αποφάσισε να φτιάξει το δικό του label. Η επιτυχία ήρθε από το τεράστιο αντίκτυπο που είχε το στυλ και η υψηλή ποιότητα των πουκαμίσων του στους φοιτητές των Ivy League πανεπιστημίων: η Gant πρακτικά δημιούργησε το American East Coast University Look, το οποίο θεωρείται, πλέον, διαχρονικό.

The Bostonians: Ανδρική ένδυση εμπνευσμένη από το New England’s Style. Πιστοί στην κληρονομιά μας, σχεδιάζουμε για παραπάνω από 40 χρόνια, smart chic ρούχα για τον σύγχρονο άνδρα. Υψηλής ποιότητας υφάσματα και ραφές, συνθέτουν αυθεντικά κλασσικά κομμάτια με μοντέρνες πινελιές που χαρίζουν άνεση και κομψότητα όλη μέρα.

 

Δείτε επίσης:

Δείτε το… παραμύθι της Πελοποννήσου που ξετυλίγεται σε αυτό το “άγνωστο” ορεινό χωριό!

Λαμπερά εγκαίνια στο κατάστημα “DM Brandroom” στην Κόρινθο

 Φίλοι και συνάδελφοι  αγνόησαν  τις κακές καιρικές συνθήκες και  παρευρέθησαν στα λαμπερά εγκαίνια  του νέου καταστήματος , όπως ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης ,  η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Ευαγγελία Κελαθανασίου και πολλά μέλη του Δ.Σ. , οι δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Πανταζής , Τάσος Μποζίκης ( σύζυγος της συνιδιοκτήτριας Βασιλικής Δάφνης , Γεωργία Στρειμενοπούλου , ο Δημήτρης Μανωλάκης , ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Γιώργος Δέδες,  ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης   και πολύ άλλοι …
 Η ιστοσελίδα μας εύχεται  Καλές, χρυσές δουλειές, πάντα επιτυχίες!
 

Πηγή βίντεο- φωτο