Λουτράκι: 50χρονος κυνηγούσε με μαχαίρι τη γυναίκα του… στη μέση του δρόμου

940

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6), στο κέντρο του Λουτρακίου όταν ένας 50χρονος αλλοδαπός κρατώντας ένα μαχαίρι κουζίνας κυνηγούσε την σύζυγό του… στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου!

Οι περαστικοί έκπληκτοι και σοκαρισμένοι δεν πίστευαν όσα έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους και όπως περιέγραψαν στο loutraki365.gr, o 50χρονος που ήταν μεθυσμένος και σε κατάσταση αμόκ, απειλούσε ότι θα σφάξει την γυναίκα του… η οποία στην προσπάθειά της να γλιτώσει μπήκε ουρλιάζοντας σε ένα κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, επιχείρησε να την ηρεμήσει και όταν τη ρώτησε τι συμβαίνει, η γυναίκα έντρομη φώναζε “θέλει να με σκοτώσει. Με κυνηγάει με μαχαίρι”. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η γυναίκα, είχε κυριολεκτικά κουρνιάσει σε μια γωνία του μαγαζιού και φοβόταν να κάνει την παραμικρή κίνηση.

Ευτυχώς, ο δράστης δεν την εντόπισε και περίπου μισή ώρα αργότερα από την είσοδο της τρομαγμένης γυναίκας στο κατάστημα, ο ιδιοκτήτης κάλεσε την Αστυνομία, προκειμένου οι Αρχές να επιληφθούν του θέματος.

Περιπολικό της Αστυνομίας, έσπευσε στο σημείο και αφού έβαλε τη γυναίκα στο όχημα κατευθύνθηκαν στο ΑΤ Λουτρακίου.

πηγή-dmnews.gr