Άκρως επιτυχημένη η Γιορτή Χριστουγεννιάτικων Γεύσεων στο …

45

Άκρως επιτυχημένη η Γιορτή Χριστουγεννιάτικων Γεύσεων στο Κιάτο Σε εορταστικό κλίμα και με πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε το χριστουγεννιάτικο event γεύσεων

 

Σε εορταστικό κλίμα και με πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε το χριστουγεννιάτικο event γεύσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην πλατεία του Κιάτου.

 

Η πλατεία του Κιάτου γέμισε με γεύσεις, αρώματα Χριστουγέννων, δίνοντας στην αγορά του Κιάτου μια εορταστική νότα.

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιμελητήριο Κορινθίας: Ανοιχτά προγράμματα χρηματοδότησης …Η Δράση αφορά στην ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας…

Άκρως επιτυχημένη η Γιορτή Χριστουγεννιάτικων Γεύσεων στο Κιάτο

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης επισήμανε ότι σκοπός της δράσης αυτής είναι να τονωθεί η αγοραστική κίνηση των ημερών και να δημιουργηθεί το κατάλληλο εορταστικό κλίμα. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κος Παναγιώτης Νίκαςπου παρευρέθηκε στην εκδήλωσηευχαρίστησε το Επιμελητήριο Κορινθίας για την διοργάνωση και τόνισε την ανάγκη τέτοιων ενεργειών από και για την εμπορική κοινότητα.

 

Ο αρχιμάγειραςΚωνσταντίνος Βασάλοςμαγείρεψε Χριστουγεννιάτικες συνταγέςόπως χοιρινό φιλέτο με σάλτσα μαυροδάφνης και πουρέ από κυδώνια, γεμιστή γαλοπούλα, ριζότο με σταφίδες, μήλα και κουκουνάρι, λουκουμάδες με σάλτσα μελιούπου απόλαυσαν οι συμμετέχοντες.Χειροποίητα παραδοσιακά κεράσματα προσέφεραν και οι Σύλλογοι της περιοχής, oΠολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σουλίου, ο Σύλλογος Γυναικών Διμηνιού «Η Νεφέλη», ο Σύλλογος Γυναικών Μουλκίου και η Ένωση Μικρασιατών Νεαπόλεως Κιάτου.

 

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διακοσμήσουν τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα μπισκότα (ευγενική χορηγία του φούρνου-αρτοποιείου ΚΟΝΔΥΛΗ- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) με την βοήθεια των pastrychef του ΙΕΚ Ευρωπρόοδος αλλά και να συμμετάσχουν σε Χριστουγεννιάτικο facepaintingπου έστησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ.

 

Οι chef των εστιατορίων Mavadda και Itsy Beachyμας παρουσίασαν ευφάνταστες και νόστιμες συνταγές από το Χριστουγεννιάτικο μενού τους. Ενώ παράλληλα η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλωνπροσέφερε το αρωματικό και απόλυτα χριστουγεννιάτικο Glühwein (γλυκό κρασί των γιορτών) αλλά και ζεστή σοκολάτα για το κρύο.

 

Μουσικά έντυσε την εκδήλωση το συγκρότημαΔΙΑΠΑΣΩΝ με τον Άρη Σταύρου που διασκέδασε το κοινό καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Άκρως επιτυχημένη η Γιορτή Χριστουγεννιάτικων Γεύσεων στο Κιάτο

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας  www.korinthiacc.gr  μπορείτε να βρείτε όλο το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης.