Ο Πανκαμαριακός επικράτησε 4-3 του ΠΑΣ Κόρινθος για το Κύπελλο Κορινθίας

567

Στο γήπεδο του Ξυλοκάστρου το μεσημέρι της Τετάρτης (9/3), ο Πανκαμαριακός επικράτησε 4-3 της Κορίνθου, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κορινθίας.

Σε ένα ωραίο και συναρπαστικό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ, η ομάδα του Καμαρίου πήρε προβάδισμα πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου στο γήπεδο του Συνοικισμού.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ματθαιόπουλο στο 13’, για να έρθει στη συνέχεια η απάντηση της Κορίνθου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 25’ με τον Κίτσιο, είχαν δοκάρι με τον Χατζηπαπά και στο 35’ έκαναν το 1-2 με τον Βαρουξάκη. Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο έγινε το 2-2, όταν ο Εντιγκά έκανε την κούρσα και τη σέντρα από αριστερά και ο Ένι Λέπουρι σκόραρε με πλασέ (44’).

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Πανκαμαριακός είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μυργιώτη, ενώ στο 65’ ο Ε. Λέπουρι σκόραρε, όμως, το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού. Στο επόμενο λεπτό η Κόρινθος πήρε νέο προβάδισμα με ωραίο σουτ του Χαλίλη (66’).

Η απάντηση του Πανκαμαριακού ήρθε στο 75’ με τον Μυργιώτη, ο οποίος ισοφάρισε σε 3-3. Στο 88’ από κακή συνεννόηση στην άμυνα της Κορίνθου, ο Μυργιώτης με πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Τερεκανίδη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Ψυχογιός

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Αρχοντάκης, Λέπουρι Γ., Εντιγκά, Μπολοβίνος, Τακουμάκης, Κλήμης, Τρέκο, Ματθαιόπουλος, Κρισάφη (90’ Γκανάς), Μυργιώτης, Λέπουρι Ε.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τερεκανίδης, Σκούπας, Δριμούρας Ρ., Χατζηπαπάς, Πολυδωρόπουλος, Ράμφος, Δριμούρας Β. (24’  λ.τρ. Βαγγόπουλος, 64’ λ.τρ. Γιαννιδάκης), Βελιανίτης (81’ Τασίνος), Χαλίλη, Κίτσιος, Βαρουξάκης

πηγή-stisentra.gr