Πατέρας Γαρυφαλλιάς «Αν βγει από τη φυλακή ο δολοφόνος, θα τον τιμωρήσω, ο ίδιος όπως πρέπει»

659

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου βρέθηκαν από το Βέλο Κορινθίας στη Σύρο σήμερα το πρωί καθώς ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της, στην Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της… το καλοκαίρι του 2021  που σόκαρε το πανελλήνιο.

Έξω από το Δικαστήριο στήθηκαν πανό ως ένδειξη συμπαράστασης στους δικούς της αλλά και ζητώντας την δικαίωση της Γαρυφαλλιάς.

Ο κατηγορούμενος έφτασε στα Δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ η κατηγορία σε βάρος του είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η δίκη πήρε αναβολή για τις 17 Νοεμβρίου, καθώς ο Αλέξης Κούγιας που είναι συνήγορος της οικογένειας δεν μπορούσε να παραστεί.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ο οποίος όπως δήλωσε ο κατηγορούμενος τους κατέστρεψε… σκότωσε το παιδί τους… χωρίς κανέναν λόγο απλά επειδή τσακώθηκαν. Η κόρη του, ήταν ένα μορφωμένο κορίτσι και δεν είχε τσακωθεί ποτέ με κανέναν άνθρωπο πόσο μάλλον με τον δολοφόνο της.

Δικαίωση για τον πατέρα, όπως τόνισε θα ήταν είτε ο δολοφόνος να αυτοκτονήσει, είτε να ψοφήσει στη φυλακή. Αν βγει… θα τον τιμωρήσει ο ίδιος, όπως πρέπει. Δεν θα ζήσει… όπως δεν ζει το κορίτσι του… θα πεθάνει.