Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική συνάντηση φίλων του Α.Πνευματικού και της«Πορείας Ευθύνης» δείτε φωτό

88

Η πρώτη μετεκλογική συνάντηση φίλων του συνδυασμού «Πορεία Ευθύνης» πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα “Κατάι”, μέσα σε πλήθος κόσμου και σε  έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο απερχόμενος Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός  συνεχάρη τους εκλεγέντες και μη ,δημοτικούς  και τοπικούς συμβούλους, καθώς και τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων, αλλά και όλους τους υποψήφιους και φίλους του συνδυασμού, για τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν για μια καλύτερη Κόρινθο.

Αξιοσημείωτη  στιγμή για το ήθος του Αλέξανδρου Πνευματικού ήταν,  όταν  συνεχάρη και εκείνους που δεν ψήφισαν την “Πορεία Ευθύνης ¨γιατί όπως σημείωσε το έπραξαν με κριτήριο, το καλό του Δήμου.
Ανταλλάχθηκαν ακόμη απόψεις «για το εκλογικό αποτέλεσμα από τον ίδιο αλλά και από πολλούς δημοτικούς συμβούλους που δήλωσαν την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπό του , αλλά και από πολλούς φίλους του συνδυασμού που του ζητούσαν με επιμονή να μην εγκαταλείψει τον αγώνα.

Υπογραμμίστηκε, δε, η δυναμική της πολυάριθμης δημοτικής ομάδας του συνδυασμού και εκφράστηκε η διάθεση από όλους που πήραν το λόγο, να μπουν οι βάσεις για μια μαχητική, σύγχρονη, αξιωματική αντιπολίτευση με γόνιμη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας .για την ερχόμενη τετραετία.

Κλείνοντας ο Αλέξανδρος Πνευματικός υποσχέθηκε ανάλογες συναντήσεις αρκετά συχνά στην επόμενη τετραετία  και ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της παράταξης και τα επόμενα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ