Tamir Weizman (Astrea): Κατασκευάζουμε 240 διαμερίσματα στην Πειραιώς και στο Λουτράκι

806

Δυναμική είσοδο στο οικιστικό real estate μέσω της νέας εταιρείας του Astrea πραγματοποιεί ο ισραηλινός επενδυτής Tamir Weizman.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο mononews.gr χθες στο περιθώριο των εγκαινίων της νέας μονάδας παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης στην Κόρινθο, στην Astrea μεταβιβάστηκε το κτήριο στην Πειραιώς 44 (που δεν θα γίνει τελικά ξενοδοχείο), με στόχο να ανακατασκευαστεί και να διαμορφωθεί σε συγκρότημα με 206 μοντέρνα διαμερίσματα.

“Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να ξεκινήσουμε το λανσάρισμα της Astrea και τις πωλήσεις των διαμερισμάτων (από φωτορεαλιστικά) ενώ η κατασκευή του θα ξεκινήσει σε 6 μήνες και θα ολοκληρωθεί σε ενάμιση χρόνο. Το κτήριο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν χρειάζεται να γκρεμίσουμε και να χρίζουμε από την αρχή” είπε ο επικεφαλής και μέτοχος της Astrea,  Tamir Weizman.

Το δεύτερο πρότζεκτ της Astrea θα γίνει στο Λουτράκι, σε έκταση που έχει αποκτήσει η εταιρεία για να δημιουργήσει συγκρότημα παραθεριστικών κατοικιών, με 34 διαμερίσματα.

Επόμενοι στόχοι της εταιρείας είναι παραθεριστικά συγκροτήματα κατοικιών στην Εύβοια και την Κέρκυρα.

“Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη έλλειψη οικιστικών συγκροτημάτων καθώς λόγω της κρίσης  έμεινε πολύ πίσω η ανέγερση νέων κατοικιών. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για καινούργια διαμερίσματα και σήμερα δεν υπάρχουν στην αγορά και αυτό το κενό θέλουμε να καλύψουμε με την Astrea. Αντικείμενο της νέας μας εταιρείας είναι τα συγκροτήματα διαμερισμάτων στην πόλη και τα συγκροτήματα παραθεριστικών κατοικιών”, σημείωσε ο κ. Tamir Weizman.

Οι επενδύσεις του Meni Weizman στην Ελλάδα

H οικογένεια του Meni Weizman δραστηριοποιείται στην Ελλάδα αναπτύσσοντας την αλυσίδα ξενοδοχείων Brown.

Ήδη η εταιρεία έχει ανοίξει το Acropol Brown Hotel, το Lighthouse, το Dave Red Athens, το Kubic House και το Villa Brown Ermou, ενώ θα προστεθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς πέντε νέα ξενοδοχεία, συνολικής δυναμικότητας 400 δωματίων, με πρώτο το άνοιγμα του Brown Spices στην περιοχή του Ψυρρή αλλά και δύο νέα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά την ανάπτυξη της Brown, ο κ. Tamir Weizman σημείωσε ότι αναζητά ευκαιρίες και στα νησιά στα οποία και στοχεύει να αναπτυχθεί.

Επίσης η οικογένεια Meni Weizman, συμμετέχει με 30% στην TikunOlam Europe, που εγκαινίασε χθες την πρώτη μονάδα παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων κάνναβης στην Ευρώπη.

πηγή-mononews.gr