Τέταρτη 14/9/2022 1η Μέρα Φίλιας – Υγρού Στίβου από τον ΝΟΚορινθου!

742
Πλησιάζει η στιγμή για την μεγάλη μας γιορτή!
Τέταρτη 14/9/2022 1η Μέρα Φίλιας – Υγρού Στίβου από τον ΝΟΚορινθου!
  Την συγκεκριμένη ημέρα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα (συμπεριλαμβανομένου και του κοινού) , καθώς ΟΛΑ τα τμήματα μας θα δείξουν τις κολυμβητικές τους δεξιότητες στο νερό!
Οι ώρες προσέλευσης για την αγωνιστική και την προ αγωνιστική ομάδα, θα είναι στις 16:00 (με την μπλούζα και το σορτς του συλλόγου για την ομαδική φωτογράφηση της χρονιάς). Επίσης οι αθλητές/τριες πρέπει να φέρουν μαζί τους τον βασικό κολυμβητικό τους εξοπλισμό ( σκουφάκι, γυαλάκια, μαγιό, σαγιονάρες, μπουρνούζι), για την κολυμβητική τους επίδειξη.
  Για όλα τα υπόλοιπα τμήματα μας: Εκμάθηση, αρχάρια, επίλεκτα η ώρα προσέλευσης θα είναι στις 16:30 μαζί με τον βασικό τους εξοπλισμό επίσης (σκουφάκι, γυαλάκια, μαγιό, σαγιονάρες, μπουρνούζι).
  Με το πέρας τον επιδείξεων τα παιδιά θα λάβουν από τον χώρο της γραμματείας το φαγητό τους, μαζί με το δίπλωμα συμμέτοχης τους στην εορτή. Στο τέλος της θα πραγματοποιήσουν επίδειξη και θα βραβευθούν οι επίσημοι προσκεκλημένοι αθλητές της εθνικής ομάδας κολύμβησης!!
Σας περιμένουμε όλους με πολλές εκπλήξεις και ανακοινώσεις!!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "BE THE EXCEPTION NOK NYTIXOE OMINOE KOPINDOY BE NOK Ημέρα φιλίας Υγρού Στίβου Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου! Συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου στην Ημέρα φιλίας Υγρού Στίβου! To δίπλωμα απονέμεται στον/στην: Αυτογραφο Εθνικης Ολυμπιακης Ομαδας κολυμβησης: Αλκης Κυνηγακης bap Πάντα επιτυχίες με πολλές όμορφες στιγμές KMeret.solias"
Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου