Την Τετάρτη 22 Απριλίου 2026 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ανοιχτή εκδήλωση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου Παναγή Τσαλδάρη (Περιβολάκια) σε συνεργασία με το Δήμος Κορινθίων και την πανελλήνια καμπάνια Σειρά Σου .
Συμμετείχαν σχολεία, σύλλογοι και φορείς της ευρύτερης περιοχής μας.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. @Δήμητρα Τσουλουχά , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. @Βαγγέλης Γεωργακόπουλος και η Πρόεδρος του Σωματείο Φάσμα κ. @Ελένη Ζερβού.
Στη συνέχεια η Γενική Γραμματέας του Σωματείου κ. @Στέλλα Κόλλια διάβασε το γράμμα του 11χρονου Δημήτρη, παιδιού με Δ.Α.Φ και η κ. Maria Galanopoulou το μήνυμα της καμπάνιας Σειρά Σου.
Τα παιδιά μικρά και μεγάλα σε ομάδες ζωγράφισαν τους κήπους της Αγάπης, τον τοίχο της Φιλίας και έγραψαν τα δικά τους μηνύματα για την αποδοχή και τη φιλία!!
Συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο θεατρικό παιχνίδι ,τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους!!!
Φεύγοντας πήραν μαζί τους τα αυτοκόλλητα και τους ανεμόμυλους του ΙΖΑΜ (της καμπάνιας Σειρά Σου )!!
Τέλος μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:






















