To DNA της «μεγάλης Ελλάδας» και ο κορωνοϊός (προσοχή: βίντεο με Βελόπουλο)

156

Σας προειδοποιούμε ότι ακολουθεί προϊόν σκέψης του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου:

«Μας φέρνουν παραδείγματα συνεχώς για τον κορωνοϊό την Ιταλία, την Ισπανία, την Αμερική και τη Γαλλία, κυρίως, ξεχνώντας ότι υπάρχουν δύο βασικές διαφορές.  Η Ιταλία είχε τεράστιες απώλειες στο Βορρά. Στον Νότο, η θνησιμότητα από τον κορωνοϊό είναι ελάχιστη απειροελάχιστη, πιο μικρή κι από την Ελλάδα. Εδώ λοιπόν έχουμε δύο πράγματα να πούμε για την Ιταλία.
Πρώτον: Ή στη Μεγάλη Ελλάδα, δηλαδή από την Νάπολι και κάτω, είναι διαφορετικό το DNA των ανθρώπων. Τώρα θα μου πείτε τι εννοείς Μεγάλη Ελλάδα, Ελλάδα κτλ; Δεν ξέρω τι εννοώ. Αυτό σας λέω, αυτό ισχύει. Τι να κάνουμε τώρα… Κάτω από τη Νάπολη αυτό. Ο καθηγητής Τριανταφυλλίδης είπε ότι το DNA παίζει ρόλο. Το λένε όλοι.
Το, δε, δεύτερο έχει να κάνει ότι στις περιοχές που αναφέραμε (Ιταλία, Γαλλία Ισπανία), στα μέρη που μιλάμε, έχει πάρα πολλούς λαθρομετανάστες. Ποιο πολλούς δεν αντέχεις. Στη νότια Γαλλία π.χ. Το Μιλάνο, η Λομβαρδία, έχει πάρα πολλούς λαθρομετανάστες και μετανάστες Κινέζους που δουλεύουν, εργάζονται εκεί. Δεν μιλώ για την Ισπανία στη Βαλένθια, είναι γνωστά αυτά. 
Υπάρχει κι ένα τρίτο, όμως, που δεν σας λένε και αυτό είναι το ύποπτο. Όλα τα πράγματα στην Ιταλία ξεκίνησαν από έναν αγώνα, ένα παλιοαγώνα Αταλάντα- Βαλένθια, ο οποίος έγινε στο Μπέργκαμο. Μαζεύτηκαν 60.000 άνθρωποι σε ένα γήπεδο κι εκεί μεταδόθηκε ο ιός. Ενώ υπήρχε ο ιός. Κι έφυγαν οι Ισπανοί, 7-8 χιλιάδες, πήγαν στη Βαλένθια και μετέφεραν τον ιό. Έτσι έγινε η έξαρση Ισπανίας και Ιταλίας. Έτσι έγινε η διασπορά». 
Μας συγχωρείτε που σας βάλαμε στη διαδικασία να διαβάσετε τα παραπάνω. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει και το βίντεο της εκπομπής του Βελόπουλου (συγκεκριμένα από το 5′.45” – 7′.30”).
Ένα φασισταριό, που πιστεύει για το DNA και τους μετανάστες αυτά που με πάθος περιγράφει ο Βελόπουλος, θα είχε την άποψη ότι και η βλακεία και ο ρατσισμός είναι θέμα DNA. Προφανώς και δεν θα συμφωνήσουμε.  Το κάθε φασισταριό μπορεί να κουβαλάει την ποσότητα βλακείας και ρατσισμού που επιθυμεί (όσο μπορεί αντιληφθεί τι επιθυμεί).
Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ