Το Κ.Κ.Πολιτικής του δήμου Κορινθίων για 2η χρονιά δημιούργησε στην καρδιά της πόλης, ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό!

446

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορινθίων για 2η χρονιά δημιούργησε στην καρδιά της πόλης, ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό!

7 ξύλινα σπιτάκια με ξωτικά, ανιματέρ, ζογκλέρ, μάγους αλλά και τον Άγιο Βασίλη προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους απλόχερα, χαρά!

Η έναρξη της λειτουργίας του χωριού έγινε με την μεγάλη εορταστική εκδήλωση των παιδικών μας σταθμών την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:00 το πρωί, μια εκδήλωση που «ντύθηκε» με δημιουργικές ασχολίες αλλά και λογιών ‘ λογιών γλυκίσματα, όλα σε φροντίδα των ανθρώπων του κέντρου μας, υπαλλήλων και εκπαιδευτικών!

Τους ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη συμβολή τους, κυρίως όμως για την χαρά με την οποίαν συμμετείχαν σε ολόκληρη την διαδικασία!

Ευχαριστώ τους γονείς και τα παιδιά από τους παιδικούς σταθμούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας αλλά και όλους τους πολίτες που έσπευσαν να συμμετάσχουν! Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κορινθίων για την εμπιστοσύνη και στήριξή του, τους αντιδημάρχους κ.κ. Ζαχαριά, Ραντίτσα και Μπίτζιο για την παρουσία τους και τα θερμά τους λόγια.

Ευχαριστώ τέλος τα Μέσα ενημέρωσης που επίσης ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και κατέγραψαν όμορφες εικόνες από το χωριό μας. Λένε πως το σπουδαιότερο δώρο είναι η χαρά! Δηλώνω ευτυχής γιατί μπόρεσα και αυτή τη χρονιά, μαζί με τους συνεργάτες μου στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής να την προσφέρω στους συμπολίτες μου, τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους!

Το χωριό λειτουργεί όλη την εορταστική περίοδο, μην διστάσετε να το επισκεφθείτε!

Βασίλης Ταγαράς Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής δήμου Κορινθίων