To Medicenter Κορίνθου και Νεμέας δίπλα στην Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας, Αργοναύτη

18

 

 

To Medicenter Κορίνθου και Νεμέας δίπλα στην Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας, Αργοναύτη.

 

Ο πρώτος και πληρέστερος φορέας υγείας στον Νομό Κορινθίας, θα χρηματοδοτήσει φέτος την ενδυμασία της ομάδας. To έμβλημα του Μedicenter θα ξεκινήσει φέτος το ταξίδι του από τα Τρίκαλα, Θεσσαλίας και θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Ά Εθνικής όπου κυνηγάει με αξιώσεις φέτος την παραμονή της. Η εικοσαμελής ομάδα του Αργοναύτη για μια εβδόμαδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό στα 64 ασπρόμαυρα νταμάκια.

Χαιρετισμός από την ομάδα του Medicenter Κορίνθου και Νεμέας

Αγαπητά μέλη της ΣΑΚ Αργοναύτης,

Είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώσουμε τη συνεργασία και την υποστήριξή μας προς την σκακιστική ομάδα σας. Ως παίκτης σκακιού και ιατρός, θεωρώ σημαντικό να στηρίζουμε δραστηριότητες που προάγουν την υγεία του πνεύματος και του σώματος, όπως το σκάκι.

Ποιοι Είμαστε

Ο Όμιλος Ιατρικών Κέντρων Medicenter είναι ο πρώτος και πληρέστερος φορέας υγείας στο νομό Κορινθίας. Το πρώτο μας ιατρικό κέντρο ιδρύθηκε το 1992 στην Κόρινθο από τον πρωτοπόρο μαιευτήρα και γυναικολόγο Χρήστο Θ. Σεργεντάνη. Στεγάζεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο και είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα ιατρικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων μαγνητικού τομογράφου, πυρηνικής ιατρικής, μικροβιολογικού εργαστηρίου, υπερήχων & triplex σώματος, ψηφιακού ακτινολογικού και πολυϊατρείου με 8 διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες. Ειδικά διαθέτουμε:

–       Αλλεργιολογικό        –       Ιατρείο μαστού

–       Αγγειοχειρουργικό   –       Νεφρολογικό

–       Γυναικολογικό          –       Ογκολογικό

–       Καρδιολογικό           –       Παιδοψυχιατρικό

–       Μαιευτικό                 –       ΩΡΛ

Μέσα από μια πορεία πάνω από 30 χρόνων, το Medicenter Κορίνθου σε συνεργασία με την μικτή κλινική ΉΡΑ Κορίνθου, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας σε κάθε ασθενή. Το 2012 επεκταθήκαμε και στη Νεμέα, με ένα νέο κέντρο απέναντι από το δημαρχείο, που διαθέτει αιματολογικό, μικροβιολογικό, ακτινολογικό ιατρείο και τμήμα υπερήχων και triplex σώματος.

Υψηλή Ποιότητα Υπηρεσιών

Η ομάδα μας αποτελείται από εκπαιδευμένο και συνεχώς επιμορφούμενο ιατρικό προσωπικό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συνδυάζοντας τη γνώση και την εμπειρία με το διοικητικό προσωπικό, επιδιώκουμε να παρέχουμε κορυφαία ιατρική φροντίδα σε κάθε ασθενή. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι πλήρως πιστοποιημένες μέσω διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας ISO και υπόκεινται σε τακτικές και έκτακτες επιθεωρήσεις. Έτσι, διασφαλίζουμε την ασφάλεια και την αξιοπιστία κάθε ιατρικής υπηρεσίας και εξέτασης που προσφέρουμε.

Δέσμευσή μας

Με την υποστήριξη της ΣΑΚ Αργοναύτης, επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην καλλιέργεια του αθλήματος και στην ενίσχυση της κοινότητας. Πιστεύουμε ότι οι αξίες που προάγει το σκάκι, όπως η στρατηγική σκέψη, η υπομονή και η συγκέντρωση, είναι εξίσου σημαντικές με την υγεία του σώματος.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε, όχι μόνο ως πάροχοι υγείας αλλά και ως σύμμαχοι στην προαγωγή του ευ ζην. Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να είμαστε μέρος της κοινότητάς σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις δραστηριότητές σας.

Με εκτίμηση,

Σεργεντάνης Χ. Αθανάσιος, Ακτινοδιαγνώστης

========

Σας ευχαριστώ πολύ

Αλεπουδέας Δημήτρης

ΣΑΚ Αργοναύτης