Τσαλακωμένη αυτοδιοικητική αξιοπρέπεια…το Μελίσσι και αυτήν την τετραετία χωρίς νερό ύδρευσης

137
Τσαλακωμένη αυτοδιοικητική αξιοπρέπεια…
Με τον πλέον επίσημο τρόπο το Μελίσσι θα μείνει και αυτήν την τετραετία χωρίς νερό ύδρευσης, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες της δημοτικής αρχής. Άλλος ένας δρόμος που είχε διανοίξει η προηγούμενη δημοτική αρχή με την αξιοποίηση της γεώτρησης στο Θροφαρί και την υδροδότηση εξ αυτής των ανατολικών παραλιακών χωριών Μελισσίου και Συκιάς του δήμου μας, κλείνει οριστικά χάνοντας και 70.000€.
Από την άλλη, με πρωτοφανή τρόπο για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα, ανακοινώνονται με τοιχοκολλήσεις σε καφενεία και καταστήματα και διάθεση επιστολόχαρτων, ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις αγροτικών δρόμων που ΘΑ γίνουν πριν καν εκτελεστούν ή ακόμα και δημοπρατηθούν!!!
Είναι τόσο μεγάλη φαίνεται η αγωνία της δημοτικής αρχής να παρουσιάσει προεκλογικά κάτι πέρα από συμβούλους και ρουσφέτια που
εξαγγέλει ως μεγάλο έργο τις αναγκαίες παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους που όλες οι δημοτικές αρχές στο δήμο μας και τη χώρα ολόκληρη πραγματοποιούν με συνέπεια καθόλη την διάρκεια της θητείας τους ως απαραίτητη “ανταποδοτική” υπηρεσία στους αγρότες μας που τους χρησιμοποιούν κυρίως.
Περί της μελέτης και υλοποίησης του έργου αυτού με δρόμους πλάτους 3μ (μάλλον για διέλευση όνων και όχι αγροτικών αυτοκινήτων μιλάμε), την γεωγραφική κατανομή των αναγκών με πολλά χωριά να μένουν εκτός και την χρήση και προτεραιοποίηση ενός μεγάλου χρηματοδοτικού εργαλείου όπως το πρόγραμμα Τρίτσης,θα τα συζητήσουμε θεσμικά εκεί που δεν θέλετε να συζητάτε, στο δημοτικό συμβούλιο.
Κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής
Τσαλακώσατε με την έπαρση και αλαζονεία που σας διακρίνει την πορεία του δήμου μας προς την επόμενη ημέρα.
Διαχειρίζεστε τον δήμο λες και είναι τσιφλίκι σας.
Αντιμετωπίζετε τους συνδημότες μας με παλαιοκομματικές και διχαστικές λογικές ξένες προς την ποιότητα και την ιστορία του τόπου αυτού.
Δυστυχώς για εσάς και απέναντι στα πιστεύω σας οι δημότες μας και ακούν και βλέπουν!