Η ΑΕ Μυκόνου επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Κορίνθου για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής-βαθμολογία

25

Η ΑΕ Μυκόνου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Κορίνθου για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι δυο ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν και τον ισχυρό αέρα που δεν τους έκανε εύκολη τη δουλειά τους.’

H Κόρινθος ήταν αυτή που μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ με τον Μίσκου στο 15ο λεπτό του αγώνα. Η ΑΕ Μυκόνου ωστόσο βρήκε τις λύσεις ανέκαμψε και έφτασε στην ισοφάριση στο 49ο λεπτό με δράστη τον Μουρίκι.

Στο 70ο λεπτό του αγώνα η ΑΕ Μυκόνου έφτασε κοντά στο 2-1 αλλά η προβολή που έκανε ο Σαμπανίδης πέρασε ελάχιστα άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Πινέιρο εκτέλεσε φάουλ, με τον τερματοφύλακα της Κορίνθου να δυσκολεύεται αλλά να διώχνει σε κόρνερ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έκαναν το 2-1 στο 82ο λεπτό του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σαμπανίδη.

ΑΕ Μυκόνου: Χανιωτάκης, Σπυρόπουλος, Βόϊκος, Μουλας, Τράκας, Μουρίκι, Σαμπανίδης (84′ Αρκούδας), Πινέιρο (75′ Τουρταΐδης), Παπαδόπουλος, Γάσπαρης, Γερογιάννης

Κόρινθος: Αντωνόπουλος, Λάππας, Νικολαόυ, Μερκούρη (73′ Νάστος), Χαρίτος, Μίσκου (73′ Ιωαννίδης), Παπουλής, Μπιμπισίδης, Δερμιτζάκης, Αλμπάνης, Γλυνός, 73′ Ραμίρεζ