Κορινθία: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

4

Κορινθία: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά  Συνελήφθησαν, χθες (16.10.2024) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Στερεάς Ελλάδας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 42 και 43 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν από κοινού ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -6,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (16.10.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή και απάτη.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, -1- περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 17.10.2024 στο Λουτράκι όπου αφαίρεσε πορτοφόλι που περιείχε χρήματα, και κάρτα τραπέζης, με την οποία πραγματοποίησε ανέπαφη συναλλαγή. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

pna.gr