Σκακιστική Ακαδημία Κορίνθου “Αργοναύτης”-Φίλοι του σκακιού, στην Κόρινθο, το Λουτράκι, το Κιάτο κι ακόμα πιο μακριά

12
Φίλοι του σκακιού, στην Κόρινθο, το Λουτράκι, το Κιάτο κι ακόμα πιο μακριά.
Η Σκακιστική Ακαδημία Κορίνθου ‘Αργοναύτης’ εδώ και 8 χρόνια στεγάζεται, στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Κολιάτσου 112, στο τέρμα του πεζόδρομου υπό την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας.
Στον χώρο αυτο διδάσκονται σκάκι πάνω απο 100 παιδιά σε εβδομαδιαία βάση και διοργανώνονται σκακιστικά τουρνουά περιφερειακού και πανελλήνιου βεληνέκους. Ο Σύλλογος λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (2η και 3η καθε μήνα με τουρνουά, γιορτές ή αλλες εκδηλώσεις όπως σιμουλτανε, σεμιναρια διατησίας κ.α).
Συνεχίζοντας την παράδοση της Σκακιστικής Λέσχης που για πολλά χρόνια φιλοξενούνταν στο Τροκαντερό, από αυτήν την Παρασκευή και για κάθε Παρασκευή ο Σύλλογος θα ανοίγει τις πόρτες του για όλους τους φίλους μας, ειδικά από την πόλη μας που αγαπούν το σκάκι και θέλουν να παίξουν το αγαπημένο τους αθλημα με φίλους και γνωστούς σε έναν ήσυχο χώρο με σκακιστική νοοτροπία. Βιβλιογραφία για το σκάκι θα διατίθεται σε όποιον το επιθυμεί για τον χρόνο που θα βρίσκεται στην Ακαδημία. Απευθυνόμαστε σε όλους τους σκακιστές μεγάλους και μικρούς, παλιούς και νέους, έμπειρους και αρχάριους που θέλουν να περάσουν δημιουργικά το απόγευμα της Παρασκευής.
Ο χώρος θα είναι ανοιχτός, χωρις κανένα κόστος, από τις 17:30 έως τις 21:30 καθε Παρασκευή με έτοιμες σκακιέρες/ρολόγια για να χαρούμε όλοι το άθλημα που αγαπούμε.
Σας περιμένουμε όλους.