Τα μάζεψε από την Κουμουνδούρου ο Κασσελάκης, παραιτήθηκαν οι διευθυντές του Γραφείου Τύπου

19
Ο Στέφανος Κασσελάκης φεύγει από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Παραιτήθηκαν οι διευθυντές του Γραφείου Τύπου.

Μάζεψε τα πράγματά του από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, παραιτήθηκαν οι δύο διευθυντές του Γραφείου Τύπου κόμματος.

Συγκεκριμένα, παραιτήθηκαν η Ευγενία Κουντούρη και ο Μπάμπης Παπαδάκης, ενώ ο Μανώλης Καπνισάκης, διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, θα έπαιρνε σήμερα τα πράγματα του.

Σε μήνυμά της, η Ευγενία Κουντούρη αναφέρει: «Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε. Ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου.

Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν».

Στοι δικό του μήνυμα, ο Μπάμπης Παπαδάκης αναφέρει: «Αγαπημένοι και αγαπημένες  σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από την δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό. Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό».

Ολοταχώς για εσωκομματικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι αφότου υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αυτομάτως το κόμμα οδηγείται σε εσωκομματικές εκλογές.

Ήδη οι Παύλος Πολάκης αλλά και ο Απόστολος Γκλέτσος έχουν εκφράσει ανοικτά την επιθυμία τους και θέτουν ανοικτά υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος. Είναι πιθανό και ο Νικόλας Φαραντούρης να κατέβει στην κούρσα μιας και έχει δηλώσει ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Ο Σωκράτης Φάμελλος που πολλοί είναι εκείνοι που τον «φωτογραφίζουν» ως υποψήφιο των «87» δεν έχει καταλήξει τι θα κάνει. Αυτό που θα παίξει κεντρικό ρόλο είναι αν θα υπάρξει άλλο όνομα απο τη «φρουρά» Τσίπρα που θα κατέβει στις εκλογες ή όχι.