Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο. Πεντανόστιμο Μοσχαράκι κοκκινιστό με πετιμέζι ή μέλι σερβιρισμένο με πουρέ για να το απολαύσετε στο Κυριακάτικο τραπέζι σας.

 

ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ

Υλικά συνταγής

  • 1½ κιλό μοσχάρι (κιλότο ή ποντίκι ή ό,τι μας αρέσει), σε μικρές μερίδες
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ
  • Η συνεχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *