Θεϊκός, πεντανόστιμος πατσάς και πολύ εύκολος στο μαγείρεμα, για τοyς απανταχού μερακλήδες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Φροντίστε να αγοράσετε φρέσκο και καλοκαθαρισμένο ποδαράκι από τον χασάπη σας και να σας το κόψει κάθετα σε κομμάτια, αλλά και εγκάρσια κατά μήκος ώστε τα κόκαλα να κοπούν στη μέση και να φαίνεται το μεδούλι τους που είναι όλη η ουσία. Εγώ συνήθως αγοράζω από εδώ  και είναι έτοιμα κομμένα και πολύ περιποιημένα.

Βάζω τον υπόλοιπο πατσά σε μεγάλο τάπερ και στο ψυγείο και μόλις κρυώσει γίνεται σαν ζελές. Βγάζω ένα ανάλογο κομμάτι στο πιάτο και ζεσταίνω όποτε θέλω να τον απολαύσω συνήθως μετά από ξενύχτι και κρεπάλη. Διατηρείται στο ψυγείο 10-12 μέρες και στην κατάψυξη έως τρεις μήνες. Κόστος υλικών 7 ευρώ. Κόστος μερίδας 0,80 ευρώ ενώ στα πατσατζίδικα κυμαίνεται από 5 έως 7 ευρώ η μερίδα. Άρα λοιπόν και σπιτικά και καθαρά και ΦΘΗΝΑ!!!

Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *