Όταν ακούμε για ταραμά, το μυαλό μας συνήθως πάει στην ταραμοσαλάτα.
Κι όμως, με τον ταραμά μπορούμε να φτιάξουμε και νοστιμότατους μεζέδες στο τηγάνι, όπως αυτούς εδώ τους ταραμοκεφτέδες, που είναι ότι πρέπει για αυτές τις μέρες, μεζεδάκι για ούζο ή κρασί. Με άσπρο ή κόκκινο ταραμά, δοκιμάστε τους οπωσδήποτε!

Υλικά

  • 500 γρ. σπανάκι
  • 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. κόκκινο ή λευκό ταραμά

Περισσότερα ΕΔΩ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *